Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Video yayınlandığından beri sitenin çökmesiyle uğraşıyorum ve sistemi alamadan stok bitti uyarısı var böyle iş olmaz

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Hasan Öztürk
RX 6600 rtx 2060 dan daha iyi ama 😉

Eee tabii ki daha iyi ama dediğim gibi rtx 2060 ile rx 6600 fiyatı aynı. Alınan malın değeri bakımından farkları yok.

rtx 3060 ile kapışan rx 6600'ün fiyatının rtx 2060 ile denk olması sebebiyle amd ekran kartlı sistemler daha uyguna toplanabiliyor. Bunun sebepleri tartışmalı. Umursamayan adam için ben fps'ime bakarım diyen için amd ekran kartlı sistemler her zaman daha f/p olacaktır.

Ja_Eto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ertuğrul
Çöq esma çöq.
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Şahsen ben beğendim.
Hocam amd mi intel mi yayın,video kayıt,oyun gibi işlerle uğraşacağım arada edit de yapacağım sizce hangisini almaliyim ?

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk
@Abdullah Hacıgül abicim ben bu kasayı aldım. Bankadan para gitti 10 k çekildi. Onay mesajı geldi.kartta şu an para yok. Şu an tekrar mesaj geldi Sipariş iptal edildi diye. Gerçekten boyle bişe olabilir mi. Para çekildi ama sonradan iptal edildi diyor.

Adebisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur kaya
Stok bitti. Başında bekledik o kadar anında girdim. Ve stok bitti. Site altyapısı da aşırı kötüydü. Stok nasıl bitebiliyor anlamıyorum

Kurapikki

80+ Bronze
Şu bilgilerin sızdırılması meselesinde bir şey buldum sanırım. Chromeden deneyen kişiler böyle bir sorun yaşamadıklarını söyledi ama opera ve edgede sanırım bu "bilgi değişimi" sorunu varmış. Dikkat edin başkasına bayram hediyesi almayın yanlışlıkla.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Stok bitti. Başında bekledik o kadar anında girdim. Ve stok bitti. Site altyapısı da aşırı kötüydü. Stok nasıl bitebiliyor anlamıyorum
Bitmez yenileniyor olabilir pes etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom