Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Furkan
Sistem çok güzel ama keşke ekran kartı yükseltme seçenegi olsaysdı rx 6600 xt veya 6700 xt li bir sitem almak istiyorum sisce bu sistem mi mi alayım yoksa yeni sistemi bekliyeyim mi ?
evet benim gözümde aradı o seçeneği güzel olurdu ben almayı düşünüyorum daha iyisi gelir mi bilinmez

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Ben de gg6 intel aldım denk sistemler bence hiç pişman değilim

Ben de PC Hocası Intel aldım pişman değilim. Gayet denk sistemler. Tabii ki RX 6600 daha iyi bir ekran kartı. Ama edinilen malın değeri bakımından rtx 2060 ile rx 6600 aynı fiyata satılıyor. Sebebi işte nvidia - amd muhabbeti.

Bu fiyata DA'nın sistemini alsam da çok mutlu olurdum. Daha önce sistem alamamış ve kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlara; 570 dolara çok iyi bir sistem alıyorsunuz. Kaçırmayın derim.

anon-im

80+
Sen ne yapacaksın alıcakmısın beklicekmisin başka sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Atakan
Açılmıyor ki lanet site. Sipariş veremedim ki bir türlü.

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kerem Berk Karakaya
bütçem 7k olduğundan Abdullah Abi 12k yazdığında pişman olmam diye sevinmiştim Allah'tan şimdi çok pişman olmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Evet sayın seyirciler ! Şuan gaming.gen de izdiham görüyoruz ! Herkes saldırıyor şuan da !
images.jpeg.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Ben de PC Hocası Intel aldım pişman değilim. Gayet denk sistemler. Tabii ki RX 6600 daha iyi bir ekran kartı. Ama edinilen malın değeri bakımından rtx 2060 ile rx 6600 aynı fiyata satılıyor. Sebebi işte nvidia - amd muhabbeti.

Bu fiyata DA'nın sistemini alsam da çok mutlu olurdum. Daha önce sistem alamamış ve kafa karışıklığı yaşayan arkadaşlara; 570 dolara çok iyi bir sistem alıyorsunuz. Kaçırmayın derim.
peki gg-6 amd olan nasıl çok fark var mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ben aldım bir tane 1 hafta sonra beni sahibinden de görürsünüz 10899tl ye ilanla sevgiler saygılar 🤗

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ciddi ihtiyacım var alamıyorum sizler alıyorsunuz oda iyi şans :(
Sürekli dene stok çok fazla hemen bitmez rahat ol sayfayı yenile bana bankadan kod geldi girmeme rağmen 4 defa alamadım 5.de aldım

Top Bottom