Yayın esnasında FPS de sıkıntı olurmu
Yayın esnasında FPS de sıkıntı olurmu
Olmaz bence ama tam bilmiyorum yine deYayın esnasında FPS de sıkıntı olurmu
abdullah abim gine dökdürmüşÇöq esma çöq.DONANIM ARSIVI-GT2 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM ARSIVI-GT2 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Şahsen ben beğendim.
Site çöktüÇöq esma çöq.DONANIM ARSIVI-GT2 AMD / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM ARSIVI-GT2 AMD Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. ASUS RX6600 ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Alacak arkadaşlara hayırlı olsun. Şahsen ben beğendim.
kral ben de oyle yapicam sanirim dusuk ayarlarda kac fps aliyosun min makskeşke hocamda arkadaşıma aldırcam ben sadece valorant oynadıgım için boyle ekran kartı na önem veren sistemlere ihtiyacım yok 5600x/1050 ti topladım ben
arkadaşlar farklı sepetlere atıyor beni adamın sepetinde 7 bin liraya monitör var
düşük 450 orta 450 maks 1k çözünürlük çöp + yere bakarkenkral ben de oyle yapicam sanirim dusuk ayarlarda kac fps aliyosun min maks
Ben de gg6 intel aldım denk sistemler bence hiç pişman değilimBen de onu aldım akıl sağlığımi kaybettim şu an