Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sistem çok düşük. Keşke 6600xtli bir sistem yapsaydıda alsaydım. Ben 14kya 6600xt ryzen5600lü sistemi alacağım sanırım. Artık dayanamıyorım beklemekten buda düşük çıktı aw
Öncelikle forumda olduğunuzdan biraz daha dikkatli yazmanızı öneririm,kendiniz 14kya alacağınızı söylüyorsunuz ve bu sistem 10bin tl.Sanırım aradaki farkı anladınız ?

Adebisi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Onur kaya
Cidden telefon başında bekliyordum. Atıldığı gihi girdim. Sepete eklemek başka dert. Ödeme yapmaya çalışmak başka dert. Bilgileri giriyoruz bu sefer bankayla iletişime geçerken hata veriyor. Sonra da stok bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,644
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ben bir intel bir amd aldım. inteli kullanıcam amdyi satacagım büyük ihtimal. 10500-11000 arası hızlıca veririm umarım fazlasını yazıp beklemeye gerek yok
Intel daha hızlı gidiyor genelde kısmet iyi satışlar ben bir adet aldım ikinci ye gerek yok sen kullanıcı olduğun için iki adet alman normal ben PC kullanmıyorum satış yapıyorum sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
ben bir intel bir amd aldım. inteli kullanıcam amdyi satacagım büyük ihtimal. 10500-11000 arası hızlıca veririm umarım fazlasını yazıp beklemeye gerek yok
yapmayın böyle şeyler bırakın alamayanlar alsın hep kendinizi düşünmeyin

Talhaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Talha Güleryüz
telefodan intel
pc amd bekliyorum hnagiisi yenilenirse alcam

Katokita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Anıl Yalçın ÇOL
Instagram
anilyalcincol
Steam
/Katokita
Twitter
anilyalcincol
Arkadaşlar sizler al-sat mı yapıyorsunuz? İhtiyacı olanlar alamıyor bu nedenle. Siz de üstüne kâr katıp satıyorsunuz. Keşke buna izin vermeseler. Ama nasıl denetlenecek🤷🏻‍♂️

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
Intel daha hızlı gidiyor genelde kısmet iyi satışlar ben bir adet aldım ikinci ye gerek yok sen kullanıcı olduğun için iki adet alman normal ben PC kullanmıyorum satış yapıyorum sadece
evet fark ettim ama ayrı ayrı işlem yapmaya çok üşendim site yavaştı ikisi de sepetteyken alayım gitsin dedim hayırlısı bakalım :D

Top Bottom