ihtiyacı olan ve sistemi bekleyen birinin bu sistemi alamayacagını düşünmüyorum hocam. ayriyetten ben de alacaktım kaçırdım vs yazanlar oldugunda onlara ekstra yardımcı oluyorum.Arkadaşlar sizler al-sat mı yapıyorsunuz? İhtiyacı olanlar alamıyor bu nedenle. Siz de üstüne kâr katıp satıyorsunuz. Keşke buna izin vermeseler. Ama nasıl denetlenecek
Hayırlı olsun bende inteli aldım elime gelsin satışa koyarımevet fark ettim ama ayrı ayrı işlem yapmaya çok üşendim site yavaştı ikisi de sepetteyken alayım gitsin dedim hayırlısı bakalım
Stok var alabilirsin hâlâintelliyi bekliyorum ciddiyim kanser olucam bu ne biçim sitedir
stok bitmemiştir hocam bence biraz daha takipte kalın alamazsanız yazarsınız yardımcı olurum.AMD talibim
nasıl var bende daha sisteme girmiyor iyice çöktü allah kahretsinHayırlı olsun bende inteli aldım elime gelsin satışa koyarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok var alabilirsin hâlâ
alırken hesabına girebildin mi? ben mecbur giremedim hatta baska mailimi yazmam gerekti. sipariş onay maili vs geldi sıkıntı yok da hesabımda görebilsem siparişi daha iyiydi.Hayırlı olsun bende inteli aldım elime gelsin satışa koyarım
Valla bilmiyorum bende giriyor belki internet den dolayıdır mobil ile denenasıl var bende daha sisteme girmiyor iyice çöktü allah kahretsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
muhattap kim , gmaile donus yok telefonlar çalmıyor. Burdan yetkili yardım etmiyorHocam Durumunuza üzüldüm bi okadarda ürktüm iletişime geçtinz mi?
Ben sistemi bekliyorum fakat birkaç saate elime para geçecek ve herkes birkaç tane alsa nasıl alacağım? Sonra sana yazmak zorunda kalıp sana da kâr ekleyip para ödeyeceğim. Bu düşüncene karşıyım açıkçası.ihtiyacı olan ve sistemi bekleyen birinin bu sistemi alamayacagını düşünmüyorum hocam. ayriyetten ben de alacaktım kaçırdım vs yazanlar oldugunda onlara ekstra yardımcı oluyorum.
Site iyicene çöktü inşallah alabilirimstok bitmemiştir hocam bence biraz daha takipte kalın alamazsanız yazarsınız yardımcı olurum.
Sat bana 8 eben bir intel bir amd aldım. inteli kullanıcam amdyi satacagım büyük ihtimal. 10500-11000 arası hızlıca veririm umarım fazlasını yazıp beklemeye gerek yok