0xhamza
80+
Dahası
Ben aldım alanlara ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
Mail geldi ise sıkıntı yok banada geldialırken hesabına girebildin mi? ben mecbur giremedim hatta baska mailimi yazmam gerekti. sipariş onay maili vs geldi sıkıntı yok da hesabımda görebilsem siparişi daha iyiydi.
18.00 da ofisi kapatıp gittiler bunlar belli oldu Merak etme hallederler. Ücret ödemeden siparişi alınanlarda "iptal edildi" yazısı görünyor. Yarına kalmaz halledilir umarım sorunun.muhattap kim , gmaile donus yok telefonlar çalmıyor. Burdan yetkili yardım etmiyor
Hayırlı olsun bende inteli aldım elime gelsin satışa koyarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Stok var alabilirsin hâlâ
Bende de ayni durum bu nasil sitedir sepette ekli sepete giremiyorumnasıl var bende daha sisteme girmiyor iyice çöktü allah kahretsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
stok geldimi? bende site tamamen çöktü sitede hiçbirşeye giremiyomBen aldım alanlara ve alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
dostum ücret alındı. Para gitti. Onay mesajı geldi tebrikler kargolanacaktırr felan diye. Sonradan iptal eidldi mesajı geldi.18.00 da ofisi kapatıp gittiler bunlar belli oldu Merak etme hallederler. Ücret ödemeden siparişi alınanlarda "iptal edildi" yazısı görünyor. Yarına kalmaz halledilir umarım sorunun.
İntel olanda vardı bende aldı babam, mesaj felan her şey geldi bana güle güle kullanın vs banka da mesaj attı tamam yani iptal olursa söylerimstok geldimi? bende site tamamen çöktü sitede hiçbirşeye giremiyom
sipariş iptal eidldi yazdı bende onyalandıktan sonra arada kontrol etBen aldım maildeki adresi falanda kontrol ettim kendı adresim gözukuyor ödemede yapıldı bekleyen işlemlerde suan
Umarım hızlıca elimize ulaşır AMD olanı aldım
stogun bitmesinin nedeni benim 1 tane fazladan almam olmayacaktır o durumda. senin şanssızlıgın olur birkaç saate paranın gelmesi. cünkü o artı bir stogu ben almasam %99 başkası alacak yine sen yetişemeyeceksin. senin özelinde düşündüğümüzde sorumlusu ben olmamBen sistemi bekliyorum fakat birkaç saate elime para geçecek ve herkes birkaç tane alsa nasıl alacağım? Sonra sana yazmak zorunda kalıp sana da kâr ekleyip para ödeyeceğim. Bu düşüncene karşıyım açıkçası.
hayırlı olsun benimde ihtiyacım var ama malesef site tamamen çöktü ve alamıyorumİntel olanda vardı bende aldı babam, mesaj felan her şey geldi bana güle güle kullanın vs banka da mesaj attı tamam yani