İnşallah alırsın sende ben de çok heyecanlıyım ilk defa PC aldık inşallah düzgün bir şekilde gelirse seninde alman beni mutlu eder alırsan şimdiden güle güle kullanhayırlı olsun benimde ihtiyacım var ama malesef site tamamen çöktü ve alamıyorum
sinirden ağlıcam o derece böyle bir site hayatım boyunca görmedim deli etti beni güle güle kullan kanka inşallah alırım dediğin gibiİnşallah alırsın sende ben de çok heyecanlıyım ilk defa PC aldık inşallah düzgün bir şekilde gelirse seninde alman beni mutlu eder alırsan şimdiden güle güle kullan
Teşekkürler daha stok vardır illaki alırsın bence düzelir illaki ama beklemek sinir edebilir ama yapıcak bir şey yok yasinirden ağlıcam o derece böyle bir site hayatım boyunca görmedim deli etti beni güle güle kullan kanka inşallah alırım dediğin gibi
Bakima girdi hocam insallah ikimizde alabilirizsinirden ağlıcam o derece böyle bir site hayatım boyunca görmedim deli etti beni güle güle kullan kanka inşallah alırım dediğin gibi
Ekran karti stoklari acayip artti su donemde bu gibi etkenler etkikiyordaha 1 ay önce 11300tlye da m1 aldık güvenip şimdi aynı sistemi 1300tl ucuza çıkarmış garip gerçekten madem böyle bir seçeneğin var o zaman neden yapmadın
üstelik çok daha iyi parçalar kullanılmış şaka gibi