Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
@Abdullah Hacıgül Babamı zor bela ikna ettim. Şimdi de site güvenli değil çarpılırız boşver diyor. Yani yaptığınız iş iş değil gerçekten
kanka aynısı lan :D babamı zor ikna ettim tam kart için limiti açtı geldi stok yok diyor bırak uğraşmayı site dolandırıcı diyor of of bune

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Cem
ya birileri botla alıyor yada tıklanma icin böyle bişey yapıyorlar kimse kabul etmesede durum bu.Ram değişmiş corsair yapılmış kasa değişmiş parça kaliteleri yavaş yavaş düşüyor.
bu arada parcaları tek tek alırken hic sorun yok hemen ödeme sayfasına atıyor ama uygun sistemleri ekleyebilen yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abdullah bey ne yapsın etiketlemeyin boş yere ara ara bakın stok gelir bitmez hemen sabırlı olun

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
şaka gibi yalnız ha 3 saat olmuş video çıktığından beridir bekliyorum hala alamadım :D

Minc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Mücahit Özderya
Daha sepete eklenmiyor ama kasa değişti egzos fanı var mı o kasanın resimden anlaşılmıyor ?

Nobodyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nobodyeee
@Abdullah Hacıgül Babamı zor bela ikna ettim. Şimdi de site güvenli değil çarpılırız boşver diyor. Yani yaptığınız iş iş değil gerçekten
Bugünde senin ve diğer arkadaşlar aynı zamanda benim içinde yakıyoruz arkadaşlar ama knk sitenin en altinda kod olması gerek ordan kodu okutup göstere bilirsin

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Bugünde senin ve diğer arkadaşlar aynı zamanda benim içinde yakıyoruz arkadaşlar ama knk sitenin en altinda kod olması gerek ordan kodu okutup göstere bilirsin
Benide ekle kanka 10 gündür bekliyorum eski pcmi sattım:D bosluktayim şuan saat 5 den beri araliksiz bakıyorum yemekteykende baktım ama yok bi bana ödeme sekmesi gelmedi

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ömer-Zemin
ben vazgeçtim kardeşim daha da gaminggenden iğne almam heves diye bir şey kalmadı

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Top Bottom