Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Crodo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat
İntel hemen tükendi yine gelecek mi acaba stok?

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
Yiğit Yenigün
İntel hemen tükendi yine gelecek mi acaba stok?
Gelsin ağa ya tam tuvalete gidiyorum stok geliyo 1 saat bekliyomtam diyom yemek yiyin gene stok geliyo hepsinde de telefonun başında olamıyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
ArtiAnius
Amd olan alinir mi? İntel için 7/24 bekliyim mi

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Abi tamamen sacmalik dunku stoklarda cam kasa neden kullandilar egzos fansız sinirlenmemek elde degil elinde madem mesh kasa var neden koymuyorsun ki kardesim onları resmen insanlarin aklıyla dalga geciyolar cam kasayı en sona saklamalari lazimdi firmanin buna hic bisey yapacagini sanmiyorum yetkili kisiler iletisime gecmedikce resmen ***** yerine koymuslar insanlari

dougc256

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Recep emre dönmez
Abi tamamen sacmalik dunku stoklarda cam kasa neden kullandilar egzos fansız sinirlenmemek elde degil elinde madem mesh kasa var neden koymuyorsun ki kardesim onları resmen insanlarin aklıyla dalga geciyolar cam kasayı en sona saklamalari lazimdi firmanin buna hic bisey yapacagini sanmiyorum yetkili kisiler iletisime gecmedikce resmen ***** yerine koymuslar insanlari
Aynen ben de cam kasa aldim amd li sistemde

KyperZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kaan berk
dün gece intel cam kasa olandan almıştım şimdi mesh kasa getirmişler iade edip mesh olanı almalımıyım yoksa hiç riske girmemeli miyim

Crodo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat
Ben sepete ekleyebiliyorum sonra sepetime gidince "stoklarımızda yeterli miktar bulunmuyor" diyor. Bakıyorum ürünün sayfasına halen eklenebiliyor sepete. Bende mi bir sorun var sitede mi aksaklık oluyor anlamadım.

Top Bottom