Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA F/P Sistemi GT2 Çıktı

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Mailime sadece iban bilgileri geldi sabah 12 de aldım kasayı parayı daha gönderemedim 1 saat içinde olsaydı iptal olmaz mıydı mailde siz ücreti gönderene kadar ödeme bekleniyorda kalacak yazıyor
Arama yapmadılarsa senlik bir sorun yok ama Instagramdan sorsan iyi olur iptal olmasın durduk yere

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Bu sistem al sat a gider miydi agalar?
Hocam al sat için sistem lutfen almayın tamma sizde ekmeginizdesiniz ancak benim gibi bilgisayara ihtiyacı olan insanlar alamiyor stok vardi ancak kasa bulunmuyor vb diyordu hep alamadim dun geceden beri bekliyordum

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Bu sistem al sat a gider miydi agalar?
giderdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam al sat için sistem lutfen almayın tamma sizde ekmeginizdesiniz ancak benim gibi bilgisayara ihtiyacı olan insanlar alamiyor stok vardi ancak kasa bulunmuyor vb diyordu hep alamadim dun geceden beri bekliyordum
ölye ir haklısınki benim çok ihtiyacım var ve bütçem el vermiyor böyle bir sistem çıktı ama malesef dün stoklar hiç gözükmüyordu cidden yıkıldım ben ilk defa güzel bir bilgisayarım olacak sanıyordum ama artık güvenim kalmadı çoğu alsatcının eline geçiçek bu pc ama bizler ortada kalıcaz gibi stok gelse bile 1dakika duruyor maksimum alamıyoruz cidden garip...

Metahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Metehan Recep yelken
giderdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ölye ir haklısınki benim çok ihtiyacım var ve bütçem el vermiyor böyle bir sistem çıktı ama malesef dün stoklar hiç gözükmüyordu cidden yıkıldım ben ilk defa güzel bir bilgisayarım olacak sanıyordum ama artık güvenim kalmadı çoğu alsatcının eline geçiçek bu pc ama bizler ortada kalıcaz gibi stok gelse bile 1dakika duruyor maksimum alamıyoruz cidden garip...
Aslında Abdullah abinin buna çözümü vardı ama bu site ile anlaşamadılar heralde öyle tahmin ediyorum

Rebellee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Turgay Turgut
Aslında Abdullah abinin buna çözümü vardı ama bu site ile anlaşamadılar heralde öyle tahmin ediyorum
bu site hiç düzgün işini yapmayan bir site altyapısı berbat GG6 sistemindede aynı şeyler oluyor stok sorunu var ise kaldır sistemi düzeltince koyki millet sıkıntı çekmesin ama bak diğer sitelere koyulan sistemleri stok bitene kadar sistem oldugu gibi stokta duruyor bi bozulma olmuyor bunlar elindeki sayıya göre önceden hazır etmeleri gerek ne demek habire stok sorunu var anlamıyorum cidden

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Kasa gelene kadar 3 lü fan almak lazım hazır almışken. Üste de 2 tane alıp hava çıkışını rahatlatmak lazım.

120mm herhangi bir fan uygun olacaktır diye düşünüyorum. Ama hangisini almak lazım? İntel önü cam olan kasadan alanlar ne düşünüyor?
Bendede cam kasadan var bu fandan aldım egzoz fanı olarak kullanacağım ilerde para bulursam üste iki tanede eklerim

Ekler

• IMG_20220716_214623.jpg
    IMG_20220716_214623.jpg
    46.1 KB · Hit: 51

Metahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Metehan Recep yelken
10 bin TL bütçeye hazır sistem önerir misiniz stok gelmiycek gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Umut Akın
Arkadaşlar gaming genden daha önce alışveriş yapıp memnun olan var mi? Hazir sistemlerde cok sikayet gördüm ve suan aldigim sistemi iade etmeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,551
Üyeler
166,400
Son üye
batigol
Top Bottom