Şuan için evet ama yakın zamanda yeni stok gelebilirStoklar tamamen bitti mi
Şuan için evet ama yakın zamanda yeni stok gelebilirStoklar tamamen bitti mi
Mailine IBAN bilgileri gelmiş olması lazım gaming gen tr den ama dikkat et yine de beni aldığım zaman arayıp 1 saat içinde havale yapmam gerektiğini mailime dekontu göndermem için bir mail gönderdiklerini söylediler öyle havale yapıp dekontu yolladımMerhaba ben sistemin intel olanın havale ile aldım ancak parayı daha ibanlarına atamadım kaç gün içerisinde atmam gerekiyor bir limiti vardır tabi o kaç gün bilen var mı pazartesi atabiliyorum anca.
Mailime sadece iban bilgileri geldi sabah 12 de aldım kasayı parayı daha gönderemedim 1 saat içinde olsaydı iptal olmaz mıydı mailde siz ücreti gönderene kadar ödeme bekleniyorda kalacak yazıyorMailine IBAN bilgileri gelmiş olması lazım gaming gen tr den ama dikkat et yine de beni aldığım zaman arayıp 1 saat içinde havale yapmam gerektiğini mailime dekontu göndermem için bir mail gönderdiklerini söylediler öyle havale yapıp dekontu yolladım
9 saattir falan yokŞuan için evet ama yakın zamanda yeni stok gelebilir
@Abdullah Hacıgül abi bı bilgi Verde umut etmiyelim ona göre ya da bilgi vermemesi daha iyi al sat cilarin hemen haberi olmaz ihtiyacı olup takip edenler alabilirŞuan için evet ama yakın zamanda yeni stok gelebilir
Maalesef bende bekliyorum gelicek diyor site ama gelmeyede bilir emin değilim9 saattir falan yok
Knk nerden mesaj attın instagram fln mı ben attım ama cevap gelmedi mesai saatlerinde mi mesaj atiyorlarMailime sadece iban bilgileri geldi sabah 12 de aldım kasayı parayı daha gönderemedim 1 saat içinde olsaydı iptal olmaz mıydı mailde siz ücreti gönderene kadar ödeme bekleniyorda kalacak yazıyor
hiç bir B450 de PCIe 4.0 desteği yoktur b550 den başlarB450m dragon modelin pcie 4 desteği var mı emin değilim. bilen varsa yazabilir mi
Gerek varmı peki bu sistem içinhiç bir B450 de PCIe 4.0 desteği yoktur b550 den başlar
hayır yok. Ne ekran kartı ne de SSD'nin ihtiyacı yok. İlerisi için lazım olur dersen de zaten o zaman B450 anakart kullanacak işlemci bulamazsın. ddr5 olacak her şey.Gerek varmı peki bu sistem için
Kasa gelene kadar 3 lü fan almak lazım hazır almışken. Üste de 2 tane alıp hava çıkışını rahatlatmak lazım.önce bulunan 3 fan kasa içine hava almak için tasarlanmış.. mesh kasalarda cam olmadığı için havayı daha raha içeri alır cam kasalarda sadece sağ ve solda deliklerden hava alıyor ve mesh gibi rahat hava alamaz...
önce bi normal hava alın sonra burnunuzu hafif sıkarak almayı deneyin..
birde cam kasada kasa içindeki sıcak havayı dışarı tahliye etmek için fan yok kendi imkanlarıyla hava çıkacaktır..
egzoz fan kasa içindeki hava sirkülasyonu için olmazsa olmazdır..
öndeki 1 fan sökülüp arkaya takılabilir cam kasalarda