Neler Yeni

Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
neden banlansın ki adam hakaret etmemiş kendince yorum yapmış eleştirmiş , eleştirilerine ben katılmıyorum ama banlanmasını gerektiren bir şey değil , şu küçük beyinleri artık aşın arkadaşlar
Olayı bilmiyorsunuz glb bu konu açıldığında yeni sistem konularının çoğu silindi 1 2 kişide ban yedi bende ironi şeklinde bunu yazdım konunun siliniceğini düşünerek.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Olayı bilmiyorsunuz glb bu konu açıldığında yeni sistem konularının çoğu silindi 1 2 kişide ban yedi bende ironi şeklinde bunu yazdım konunun siliniceğini düşünerek.
Bu arkadaş beni banlayın diye resmen bin takla atıyor taşa söylesek alim olur, çoğu konu silindiyi bırak bir konu bile silinmedi arama çubuğu orada, otur ara konular neredeymiş görürsün.

Hemen banlanan bir arkadaşın DA Forum sicilini ekrana alalım şöyle ve banlanan bir arkadaş da işi trollüğe vurunca banlandığını çok iyi biliyor ki o gün zaten multi hesapla forumda konu açarak pişmanlığını dile getirdi haaa biz DA Forum "SEO"su için adam kayırmıyoruz o hesabını da banladık. Teşekkürler iyi akşamlar tatlı rüyalar.

üye1.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,764
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp