Besim Tibuk
80+ Gold
Evet knk daha ucuz olabilir.
WOw banlandığı gerçek değilmiş yanlış bilgilendirmeye rapor edelim hemen (!)Banned!!!
Bu arada rapor etmedi üyeler modlar kendileri attı.WOw banlandığı gerçek değilmiş yanlış bilgilendirmeye rapor edelim hemen (!)
Dalga dedikte tsunamiymiş beBu arada rapor etmedi üyeler modlar kendileri attı.
Yahu biz de biliyoruz her maç 2 gol atmayacağını, benim en büyük tepkim bu kasanın da öncekiler gibi mükemmel olduğunu söyleyen arkadaşlara... Göz var nizam var...Arkadaşlar konu çok saçma bir futbolcu her maç 2 gol mü atar ?
Cevap= Hayır
her seferinde aynı oranda indirim olmasını beklemek saçma
Dostum ben üzülmüyorum çünkü yine mükemmel iş çıkarttık piyasada olmayan fiyata müthiş fiyatla sistem sunduk biz her sistem çıktığımızda mutlaka böyle yorum yapanlar hep oldu onun için dedikleri önemsiz sağlam temizlik yapacağız çünkü niyetleri çok belliArkadaşlar çok fazla abartıyorsunuz. Gerçekten yorumları okuduğumda @Abdullah Hacıgül için üzüldüm. İki sistemde fiyatına göre rakipsiz değil mi şu an? Eğer bu fiyat bandında rakibi varsa söyleyin. Evet @Abdullah Hacıgül yapıyor diye beklentiler çok çok yüksekti, çünkü kendisi bize her zaman piyasada ki en uygun fiyatlı sistemi sunar, (bu da öyle.) Normal bir kanal yapsa fiyatına göre rakipsiz kesinlikle hemen al denir.
Bir önceki Da5 sisteme ooo muazzam harika kaçmaz denen kişiler neden bu sisteme çok kötü hiç olmamış ç*p gibi şeyler söylüyor? Da sistem 5in bu sisteme göre +sı sadece kasa/psu. Bir önceki sistemde uygun fiyata geliyor diye yüksek fiyatlı kasa ve psu koymuşlardı. Bunda ise sisteme uygun kasa ve psu koymuşlar. Yani abartan kişiler çok fazla abartıyorsunuz. En azından beğenmediyseniz ve beklentiniz daha yüksek olsa bile eline sağlık @Abdullah Hacıgül diyip geçmesini bilin.
Şu fiyatlar tekrar yükselirse ''Fiyatlar düşmeye başladı'' diyenleri görürüz. Keşke alsaydık derler. İnsanoğlu nankördür dostum. Bu konuya bu kadar yorum yapacağını bile düşünmezdim. Ben olsam git daha ucuzunu bul al derim geçer giderim.Dostum ben üzülmüyorum çünkü yine mükemmel iş çıkarttık piyasada olmayan fiyata müthiş fiyatla sistem sunduk biz her sistem çıktığımızda mutlaka böyle yorum yapanlar hep oldu onun için dedikleri önemsiz sağlam temizlik yapacağız çünkü niyetleri çok belli
Sendeki bu dik duruşluluk... Mükemmel.Dostum ben üzülmüyorum çünkü yine mükemmel iş çıkarttık piyasada olmayan fiyata müthiş fiyatla sistem sunduk biz her sistem çıktığımızda mutlaka böyle yorum yapanlar hep oldu onun için dedikleri önemsiz sağlam temizlik yapacağız çünkü niyetleri çok belli