Neler Yeni

Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Besim Tibuk

80+ Gold
1625346134970.png

il.PNG

Evet knk daha ucuz olabilir.

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Anıl
Ben sistemi beğendim sadece kasası biraz kötü geldi m2 ssd muhteşem bu arada

King Of Arnor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
Mirux Mirux
Arkadaşlar konu çok saçma bir futbolcu her maç 2 gol mü atar ?
Cevap= Hayır
her seferinde aynı oranda indirim olmasını beklemek saçma

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Arkadaşlar konu çok saçma bir futbolcu her maç 2 gol mü atar ?
Cevap= Hayır
her seferinde aynı oranda indirim olmasını beklemek saçma
Yahu biz de biliyoruz her maç 2 gol atmayacağını, benim en büyük tepkim bu kasanın da öncekiler gibi mükemmel olduğunu söyleyen arkadaşlara... Göz var nizam var...

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Arkadaşlar çok fazla abartıyorsunuz. Gerçekten yorumları okuduğumda @Abdullah Hacıgül için üzüldüm. İki sistemde fiyatına göre rakipsiz değil mi şu an? Eğer bu fiyat bandında rakibi varsa söyleyin. Evet @Abdullah Hacıgül yapıyor diye beklentiler çok çok yüksekti, çünkü kendisi bize her zaman piyasada ki en uygun fiyatlı sistemi sunar, (bu da öyle.) Normal bir kanal yapsa fiyatına göre rakipsiz kesinlikle hemen al denir.
Bir önceki Da5 sisteme ooo muazzam harika kaçmaz denen kişiler neden bu sisteme çok kötü hiç olmamış ç*p gibi şeyler söylüyor? Da sistem 5in bu sisteme göre +sı sadece kasa/psu. Bir önceki sistemde uygun fiyata geliyor diye yüksek fiyatlı kasa ve psu koymuşlardı. Bunda ise sisteme uygun kasa ve psu koymuşlar. Yani abartan kişiler çok fazla abartıyorsunuz. En azından beğenmediyseniz ve beklentiniz daha yüksek olsa bile eline sağlık @Abdullah Hacıgül diyip geçmesini bilin.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar çok fazla abartıyorsunuz. Gerçekten yorumları okuduğumda @Abdullah Hacıgül için üzüldüm. İki sistemde fiyatına göre rakipsiz değil mi şu an? Eğer bu fiyat bandında rakibi varsa söyleyin. Evet @Abdullah Hacıgül yapıyor diye beklentiler çok çok yüksekti, çünkü kendisi bize her zaman piyasada ki en uygun fiyatlı sistemi sunar, (bu da öyle.) Normal bir kanal yapsa fiyatına göre rakipsiz kesinlikle hemen al denir.
Bir önceki Da5 sisteme ooo muazzam harika kaçmaz denen kişiler neden bu sisteme çok kötü hiç olmamış ç*p gibi şeyler söylüyor? Da sistem 5in bu sisteme göre +sı sadece kasa/psu. Bir önceki sistemde uygun fiyata geliyor diye yüksek fiyatlı kasa ve psu koymuşlardı. Bunda ise sisteme uygun kasa ve psu koymuşlar. Yani abartan kişiler çok fazla abartıyorsunuz. En azından beğenmediyseniz ve beklentiniz daha yüksek olsa bile eline sağlık @Abdullah Hacıgül diyip geçmesini bilin.
Dostum ben üzülmüyorum çünkü yine mükemmel iş çıkarttık piyasada olmayan fiyata müthiş fiyatla sistem sunduk biz her sistem çıktığımızda mutlaka böyle yorum yapanlar hep oldu onun için dedikleri önemsiz sağlam temizlik yapacağız çünkü niyetleri çok belli :)

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum ben üzülmüyorum çünkü yine mükemmel iş çıkarttık piyasada olmayan fiyata müthiş fiyatla sistem sunduk biz her sistem çıktığımızda mutlaka böyle yorum yapanlar hep oldu onun için dedikleri önemsiz sağlam temizlik yapacağız çünkü niyetleri çok belli :)
Şu fiyatlar tekrar yükselirse ''Fiyatlar düşmeye başladı'' diyenleri görürüz. Keşke alsaydık derler. İnsanoğlu nankördür dostum. Bu konuya bu kadar yorum yapacağını bile düşünmezdim. Ben olsam git daha ucuzunu bul al derim geçer giderim.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Herkesin emeğine sağlık daha iyi sistemlerde gelir tabii ileri zamanlarda.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Sendeki bu dik duruşluluk... Mükemmel.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Elie

beratredd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Berat Özcan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Sistem Tavsiyeleri, Ekipmanlar
Instagram
@beratredd
Steam
https://steamcommunity.com/id/secretmonspeed/
Twitter
beratbtw
Discord
Sweezy#1400
Herkesi okudum ve Abdullah Abi'nin üstüne çok gidilmiş. Ben de sipariş ettim sistemden, hiç de pişmanlığım yok. Yarının bile belli olmadığı şu piyasada yapılabilecek en iyi sistemdi. Tebrikler Abdullah Abi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom