Neler Yeni

Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Yeni çıkardığın DA-GT1 sistem özelliklerine baktım abi GTX 1660 süper zaten bekliyordum Instagram'dan post olarak benchmark testlerini attığında az buçuk belli etmiştin herneyse eleştiri konusuna gelirsek her geçen gün fiyatlar biliyorsun düşmeye başladı gerek ekran kartları gerekse diğer parçalar şimdi insan ister istemez 9kya çıkardığın DA5 seviyesinde fakat daha ucuza bekliyordu 8000-8250 rtx 2060 lı falan öncelikle şimdiki topladığın sistemde kasa seçimin yanlış DA5teki kasa daha güzel ve soğutma açısından daha iyiydi PSU bence 550W olmalıydı FSP markası gayet güzel ekran kartı güzel işlemci güzel SSD güzel fakat senden şunyu beklerdim fiyat konusunda biraz daha assagisına çekmeni 7400-7200 civarı falan evet şuanda rakipsiz bir fiyatta fakat bundan 1-2hafta sonra belkide daha iyi ve daha güzel bir fiyatta olabilir yani abim genede ellerine sağlık emeğini hakeden sistem şuanlık evet (uzun oldu kusura bakmayın Abdullah abi seviliyorsun 😊)
O kadar da kötü değil

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Eğer eleştiriler yersiz olsaydı bu kadar konuşulmazdı. Madem piyasa bu en iyisi bu, ben zaten sistemimi aldım. Bundan sonra yapacağı her sistem bu kadar indirim içersin, öyle ekran kartının, monitörün bedavaya geldiği sistemler falan olmasın. Ben razıyım abi piyasadaki en ucuzu sonuçta.
Dostum haddini bil, ister indirim yaptırırım istersem hiç yaptırmam en fp bu olacak dedim bu oldu eğer ucuza daha da ucuza sistem istiyorsan geçmişe gidip oradan alacaksın. Senin gibi arkadaşları çok biliyorum her sistem yapmamda mutlaka hep bu konular açılır ama yıllardır hep DA sistemleri efsane olarak anılır.

Penguen

80+ Silver
donanım arşivi kanalının gaming.gen.tr adlı siteye bağlı olduğunu düşünüyorsan kesinlikle yanılıyorsun bu kanal kimlerle sistem yaptı kimlerle
A0 Türkçe...
Farkındaysan, benim demek istediğim fiyat konusunda bağlı olması. Abdullah Hacıgül 6000 TL'ye satalım dese nolacak? Gaming.gen.tr tabii ki bu kadar düşürmeyecek, olmaz 7000 TL olsun diyecek. Abdullah Hacıgül fiyatı beğenmezse ona kalmış bir durum. Fiyatı belirleyen Gaming.gen.tr.
Günde en az 30 sayfa kitap oku bence. 👍🏻

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Yusuf Yusuf
Senin gibi arkadaşları çok biliyorum
dedemin insanlarındaki kaymakam sahnesi gibi oldu :D
ister indirim yaptırırım istersem hiç yaptırmam en fp bu olacak dedim bu oldu
ben orada ben razıyım demişim? yani devasa bir indirim olsa da ne alıp sahibindene koyarım ne de hiç indirim olmazsa üzüntümden ölürüm falan sadece gereksiz övüldüğünü düşünüyorum bu sistemin. ama emek vardır orası ayrı ona da saygı duyuyorum zaten sıradan insan toplamaya kalksa toplayamaz bunu da inkar etmiyorum.
ucuza sistem istiyorsan geçmişe gidip oradan alacaksın.
ben diyorum ki ''nokia eskisi gibi değil eskiden ne firmaydı be! artık o telefonlar yok. birisi de bana gelip nokia artık bu kardeşim istiyorsan geçmişe gidip oradan alacaksın o eski nokiaları'' diyor. aynı olay değil mi?
hep bu konular açılır
eleştiren insanlarla aynı düşünceyi paylaşmamdan dolayı hepsiyle aynı kefeye konmam saçma, genellenmem saçma. 2017'de 1050 ti'lı v3 ile tanıyordum. foruma da ocak 21'de katılmışım hangi sistemleri eleştirmişim? hele ki 9000 liraya yaptığın 2060lı sistemi zaten halihazırda almak istemiştim.

yıllardır hep DA sistemleri efsane olarak anılır.
sanmıyorum abim (abi diyorum ki samimi buluyor-d-um) sonuçta tüm ekran kartı fiyatlarının düşmeye başladığı şu sıralarda çok yüksek fiyattan çıkan bu sistem fiyatların temelli düşeceği de varsayılırsa gerçekten çok zor, efsane sistemlerin var lakin bu onlardan biri olmayacak gibi.

Son düzenleme:

Tokuchi77

80+ Bronze
Sistemin fiyatına, parçalarına hiçbir lafım yok. Zaten olamaz da.
İşi benden çok daha iyi bilen birisi sistem toplamış ve günün şartlarına bakacak olursak ekonomik anlamda fiyat da bana gayet makul geldi.
Buraya kadar her şey iyi.
Sadece gaming gen tr gibi 20'li yaş grup kankaların yönettiği amatör şirket yerine vatan, game garaj gibi firmalarda bu sistem satışa çıksa çok daha iyi olurdu.
Bu şirketin teknik servis çalışanı yok. İki kişi müşteri hizmetleri olarak çalışıyor ama sözde. Telefonlara sadece ikisinden biri bakıyor ve aslında bu iki arkadaş müşteri hizmetleri çalışanı değil. Bildiğin yeni sistem sipariş verdiğin zaman size bilgisayarı hazırlayıp faturalandırıp üstüne paketleyen de kendileri.

Burak Şahin yani sahibine kadar ulaştım yaşadığım süreçten dolayı. Kubilay, Tunahan isimli üst yetkili olduklarını söyleyen arkadaşlara da ulaştım ve görüştüm hatta sosyal medya hesapları da var bende.

Benim konumda geçen 1.müşteri hizmetleri dediğim isim Kubilay, 2.müşteri hizmetleri Mehmet 3.müşteri hizmetleri Alihan isimli arkadaşlar.
Ürününüz arızalı gelirse, mağduriyet yaşarsanız sizi 30 gün yalanlarla oyalayacaklar. Çünkü teknik servisleri de yok. Yeni parçalar, yeni sistem sipariş verip onlara direkt para kazandıracak müşteriler varken hemen onların sistemleriyle ilgileniyorlar. Her gün her sabah iş başında onların işlemlerini yapacaklar ama sizin ürününüze yani geri dönen ürünlerinize asla ilgi göstermeyecekler.

Hatta örneğin; ekran kartınız bozuk geldi/arızalı geldi. Ürünü size 1-2 ay sonra geri gönderip ürünü düzelttik/onardık ya da sıfırıyla değiştirdik diyecekler ama size, onlara bizzat kendi gönderdiğiniz ekran kartınızı hiçbir işlem yapmadan insan aklıyla dalga geçer gibi geri gönderecekler.

Size teknik servis çalışanımız hasta, covid vsvs diyecekler. Çok aradın artık yeter ama diye trafik kazası geçirdi diyecekler ki vicdan yapın diye. 3-5 kere ürününüzü kargoya verdik diyecekler ve kargoya verilmemiş olacak ve delirmek üzere olduğunuzda bu sefer ürününüzü özel olarak taksiyle size ulaştıracağız yalanları da atacaklar. Bu şirketle yaşadığım süreçten dolayı çok şey öğrendim. Çok çok daha fazlası var ama anlatmak istemiyorum. Çok uzun sürer.

Bu taksi yalanını bana attılar ama aylar aylar önce bir başkasına da atmışlar. Teknik servis çalışanımız hasta yalanlarını 2020 kasım aylarında bile söylemişler başkalarına. Mağduriyetimden dolayı başka mağduriyet yaşayan tüm müşterilerle yaklaşık 20 müşteriyle görüştüm. Üstüne yetmedi herkesin derdi benim derdimmiş gibi şikayetvar'da tüm konuları okudum. Berbat bir firma. Kendilerine bana 30.000,00 TL hediye etseler bile istemediğimi ve sadece paramı istediğimi söylediğimde şaşırmışlardı.
Bu arada o kadar yalan söyledikten sonra bu sefer olacak deyip mouse klavye gibi ekipman da hediye edeceğiz mağduriyetiniz için diyip yine yalan söyleyecekler.
Yani 50 satır daha fazla yazmam gerek şu an ama yazmayacağım.

Kısacası : Gaming Gen TR'den sistem aldınız ve şansınız yaver giderse sorun çıkmazsa hadi iyisiniz. Ama eğer bir sorun yaşarsanız, vay halinize. Allah kurtarsın. Gelen ürünlerde genelde bozuk falan çıkabiliyor. Şikayetvar'da yorumları okuyabilirsiniz.

Dediğim gibi, keşke insanların güvenebileceği bir firma tarafından satışa çıksaydı :(
3 Temmuz'u bekliyordu kuzenim. Oda bu PC'yi sipariş veremedi. 1660S alabilirdi bütçesiyle.

Sistemi büyük umutlarla sipariş edip kullanmak isteyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle.

NOT : Bu bir karalama kampanyası değildir. 1 aylık yaşadığım süreç tüm gerçekleriyle ''Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler'' başlığı altında konu olmuştur.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Eleştirin için teşekkürler kardeşim, sektörde min 9500tl olan kampanyalı rtx 2060 sistem varken biz bugün 8799tl ye çıkarttık diyeceklerim bu kadar sevgiler
Bundan önceki rtx 2060 sistemde piyasa ile arasında yaklaşık 2000tl bir fiyat farkı vardı ve kasası bundan daha iyiydi biz de öyle bir fiyat bekliyorduk daha doğrusu bu tarz bir indirim bekliyorduk açikçası

axion55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Oguzhan yılmaz
İtopya ile sistem yapılıyor: İtopya çöküyor çok mağdur var değiştirin.
İncehesap ile sistem yapılıyor: Çok mağdur ediyorlar başka siteyle çalışın!
Gaming.gen.tr ile sistem yapılıyor: Yine mağdur var değiştirin.
x sitesi ile sistem yapılsa: Çok mağdur var değiştirin artık!

Sonuç: Başka site kalmamıştır.
gamegaraj : merhabalar :D

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sistemin fiyatına, parçalarına hiçbir lafım yok. Zaten olamaz da.
İşi benden çok daha iyi bilen birisi sistem toplamış ve günün şartlarına bakacak olursak ekonomik anlamda fiyat da bana gayet makul geldi.
Buraya kadar her şey iyi.
Sadece gaming gen tr gibi 20'li yaş grup kankaların yönettiği amatör şirket yerine vatan, game garaj gibi firmalarda bu sistem satışa çıksa çok daha iyi olurdu.
Bu şirketin teknik servis çalışanı yok. İki kişi müşteri hizmetleri olarak çalışıyor ama sözde. Telefonlara sadece ikisinden biri bakıyor ve aslında bu iki arkadaş müşteri hizmetleri çalışanı değil. Bildiğin yeni sistem sipariş verdiğin zaman size bilgisayarı hazırlayıp faturalandırıp üstüne paketleyen de kendileri.

Burak Şahin yani sahibine kadar ulaştım yaşadığım süreçten dolayı. Kubilay, Tunahan isimli üst yetkili olduklarını söyleyen arkadaşlara da ulaştım ve görüştüm hatta sosyal medya hesapları da var bende.

Benim konumda geçen 1.müşteri hizmetleri dediğim isim Kubilay, 2.müşteri hizmetleri Mehmet 3.müşteri hizmetleri Alihan isimli arkadaşlar.
Ürününüz arızalı gelirse, mağduriyet yaşarsanız sizi 30 gün yalanlarla oyalayacaklar. Çünkü teknik servisleri de yok. Yeni parçalar, yeni sistem sipariş verip onlara direkt para kazandıracak müşteriler varken hemen onların sistemleriyle ilgileniyorlar. Her gün her sabah iş başında onların işlemlerini yapacaklar ama sizin ürününüze yani geri dönen ürünlerinize asla ilgi göstermeyecekler.

Hatta örneğin; ekran kartınız bozuk geldi/arızalı geldi. Ürünü size 1-2 ay sonra geri gönderip ürünü düzelttik/onardık ya da sıfırıyla değiştirdik diyecekler ama size, onlara bizzat kendi gönderdiğiniz ekran kartınızı hiçbir işlem yapmadan insan aklıyla dalga geçer gibi geri gönderecekler.

Size teknik servis çalışanımız hasta, covid vsvs diyecekler. Çok aradın artık yeter ama diye trafik kazası geçirdi diyecekler ki vicdan yapın diye. 3-5 kere ürününüzü kargoya verdik diyecekler ve kargoya verilmemiş olacak ve delirmek üzere olduğunuzda bu sefer ürününüzü özel olarak taksiyle size ulaştıracağız yalanları da atacaklar. Bu şirketle yaşadığım süreçten dolayı çok şey öğrendim. Çok çok daha fazlası var ama anlatmak istemiyorum. Çok uzun sürer.

Bu taksi yalanını bana attılar ama aylar aylar önce bir başkasına da atmışlar. Teknik servis çalışanımız hasta yalanlarını 2020 kasım aylarında bile söylemişler başkalarına. Mağduriyetimden dolayı başka mağduriyet yaşayan tüm müşterilerle yaklaşık 20 müşteriyle görüştüm. Üstüne yetmedi herkesin derdi benim derdimmiş gibi şikayetvar'da tüm konuları okudum. Berbat bir firma. Kendilerine bana 30.000,00 TL hediye etseler bile istemediğimi ve sadece paramı istediğimi söylediğimde şaşırmışlardı.
Bu arada o kadar yalan söyledikten sonra bu sefer olacak deyip mouse klavye gibi ekipman da hediye edeceğiz mağduriyetiniz için diyip yine yalan söyleyecekler.
Yani 50 satır daha fazla yazmam gerek şu an ama yazmayacağım.

Kısacası : Gaming Gen TR'den sistem aldınız ve şansınız yaver giderse sorun çıkmazsa hadi iyisiniz. Ama eğer bir sorun yaşarsanız, vay halinize. Allah kurtarsın. Gelen ürünlerde genelde bozuk falan çıkabiliyor. Şikayetvar'da yorumları okuyabilirsiniz.

Dediğim gibi, keşke insanların güvenebileceği bir firma tarafından satışa çıksaydı :(
3 Temmuz'u bekliyordu kuzenim. Oda bu PC'yi sipariş veremedi. 1660S alabilirdi bütçesiyle.

Sistemi büyük umutlarla sipariş edip kullanmak isteyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanmanız dileğiyle.

NOT : Bu bir karalama kampanyası değildir. 1 aylık yaşadığım süreç tüm gerçekleriyle ''Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler'' başlığı altında konu olmuştur.
Brom senin durumunu biliyorum özellikle senin bu durumun hakkında da konuştum senin sorunun çözüldü diye biliyor. Sistem alacaksan da sıkıntı etme Donanım Arşivi imzalı sistemlerde bir sorun çıkınca ben direkt araya girip iletişimi sağlıyorum. Ama sen bilirsin

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Sistem neden bir kaç kişi tarafından tepki aldı? Bence sistem güzel olmuş. Eline sağlık abi. @Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:

OTOPSİST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
mehmet genc
Yeni çıkardığın DA-GT1 sistem özelliklerine baktım abi GTX 1660 süper zaten bekliyordum Instagram'dan post olarak benchmark testlerini attığında az buçuk belli etmiştin herneyse eleştiri konusuna gelirsek her geçen gün fiyatlar biliyorsun düşmeye başladı gerek ekran kartları gerekse diğer parçalar şimdi insan ister istemez 9kya çıkardığın DA5 seviyesinde fakat daha ucuza bekliyordu 8000-8250 rtx 2060 lı falan öncelikle şimdiki topladığın sistemde kasa seçimin yanlış DA5teki kasa daha güzel ve soğutma açısından daha iyiydi PSU bence 550W olmalıydı FSP markası gayet güzel ekran kartı güzel işlemci güzel SSD güzel fakat senden şunyu beklerdim fiyat konusunda biraz daha assagisına çekmeni 7400-7200 civarı falan evet şuanda rakipsiz bir fiyatta fakat bundan 1-2hafta sonra belkide daha iyi ve daha güzel bir fiyatta olabilir yani abim genede ellerine sağlık emeğini hakeden sistem şuanlık evet (uzun oldu kusura bakmayın Abdullah abi seviliyorsun 😊)
Kendi fikrini beyan edip banlaniyorsa buranın bi anlamı yok o zmn Abdullah güzel bi sistem çıkarmış arkdsda öz eleştiride bulunmuş biraz medeni olun bu olaylarda

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Ya fiyatı beğenmezsen almazsın niye bu kadar dert ettiniz.

onu geçinde asıl mesele bu 3000 serisi kartlarda ve amd 6000 lerdeki ciddi ucuzlama sinyallerinin sebebi ne acaba ? Amazon jp stok dolu fiyatlar iniyor. Geçen İncehesap 6700 xt uzun süre sonra en düşük fiyattan sattı. Amazon tr 3060 fiyatı dün şaşırtmıştı 7k gibiydi galiba. Bir çok yerden sinyaller geliyor. Sanki stok sorunu da azalıyor. Lh desek değil bu indirimdekiler. Eth 2k düşmüş hali bile ekran kartlarının uçtuğu fiyattan çok yüksek hala oda olamaz. Çip sorunu mu düzeliyor acaba. Öyle birşeyde duymadık. Konu açında asıl mesele bu bence bunu konuşalım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom