Neler Yeni

Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Mesajları okudum. Genel bu olay çok komiğime gitti. Bu fiyata böyle özelliklerde bir sistem bulmayı bırakın, biraz daha pahalısına bile böyle sistem bulamazsınız. Sistemin içinde ne adı duyulmayan PSU var ne de herhangi başka bilinmeyen bir marka. Tam bir F/P sistem, şu anki piyasada rakipsiz. Daha fazlası olmadı diye ağır eleştiriler yapmak ya açgözlülüktür ya da boş bir öfkedir.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M

titankeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Okan Kaymaz
A0 Türkçe...
Farkındaysan, benim demek istediğim fiyat konusunda bağlı olması. Abdullah Hacıgül 6000 TL'ye satalım dese nolacak? Gaming.gen.tr tabii ki bu kadar düşürmeyecek, olmaz 7000 TL olsun diyecek. Abdullah Hacıgül fiyatı beğenmezse ona kalmış bir durum. Fiyatı belirleyen Gaming.gen.tr.
Günde en az 30 sayfa kitap oku bence. 👍🏻
Nolacak değil ne olacak. İnsanları eleştirmeden önce kendi yanlışlarını kontrol etmelisin boş yere de hata aramaya çalışma. Benim orada ne demek istediğimi gayet iyi anladın bence sen.

Flamesa

80+ Silver
Arkadaşlar çok fazla abartıyorsunuz. Gerçekten yorumları okuduğumda @Abdullah Hacıgül için üzüldüm. İki sistemde fiyatına göre rakipsiz değil mi şu an? Eğer bu fiyat bandında rakibi varsa söyleyin. Evet @Abdullah Hacıgül yapıyor diye beklentiler çok çok yüksekti, çünkü kendisi bize her zaman piyasada ki en uygun fiyatlı sistemi sunar, (bu da öyle.) Normal bir kanal yapsa fiyatına göre rakipsiz kesinlikle hemen al denir.
Bir önceki Da5 sisteme ooo muazzam harika kaçmaz denen kişiler neden bu sisteme çok kötü hiç olmamış ç*p gibi şeyler söylüyor? Da sistem 5in bu sisteme göre +sı sadece kasa/psu. Bir önceki sistemde uygun fiyata geliyor diye yüksek fiyatlı kasa ve psu koymuşlardı. Bunda ise sisteme uygun kasa ve psu koymuşlar. Yani abartan kişiler çok fazla abartıyorsunuz. En azından beğenmediyseniz ve beklentiniz daha yüksek olsa bile eline sağlık @Abdullah Hacıgül diyip geçmesini bilin.
Dediklerine katılıyorum fakat şöyle bir şey var, bugün rtx2060 4900'e kadar düştü birkaç sayfa önce örnek olarak attığım bir toplama sistem vardı ekran kartını ve kasayı şuanki fiyata göre değiştirince aradaki fiyat farkı sadece 600₺ oluyor. Ramler Ballistix, anakart b450m s2h, kasa corsair spec delta rgb.

GT-1 Sistem piyasadaki sistemlere kıyasla daha f/p olduğu zaten tartışılamaz @Abdullah Hacıgül'ün fiyatları elinden geldiğince düşük tutmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Ama tek tek toplayınca çok daha pahalı tutması gerekirken az bir fiyat farkıyla toplanıyor şuanda. Benim yorumum ekran kartı fiyatlarının düşüşünün daha hazır sistemlerin fiyatını etkilememiş olması.

Penguen

80+ Silver
Nolacak değil ne olacak. İnsanları eleştirmeden önce kendi yanlışlarını kontrol etmelisin boş yere de hata aramaya çalışma. Benim orada ne demek istediğimi gayet iyi anladın bence sen.
Helal olsun 2 gündür okuyorsun herhalde, gelişme var.
Ne demek istediğini anladım. Benim, Abdullah Hacıgül'ün Gaming.gen.tr çalışanı olduğunu söylediğimi sandın. Ama ben öyle demedim. Senin hatan. Ben orada, Abdullah Hacıgül, Gaming.gen.tr'ye bağlı diyerek fiyat konusunda onların (Gaming.gen.tr) sorumlu olduğunu anlatmaya çalıştım. Burada sistemin fiyatı konusunda Abdullah Hacıgül'ün belirleyiciliği yok. Gaming.gen.tr hangi fiyatı uygun görürse o olur. Abdullah Hacıgül indirmeye çalışır, bu yine firmanın seçimine kalmış, onlar ne derse o olur.
Ciddi manada desteğe ihtiyacın var. Yakınlarına Allah sabır versin.

titankeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Okan Kaymaz
2-3 mesaj ile insanları çözdüğünü sanıyorsan medyum falan değil bildiğin delisin.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ne dion la

smsísmαíl

80+ Silver
Sistemler birbirlerinin aynısı ama fiyat artıyor her seferinde

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
silindi

Son düzenleme:

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Abdullah Aydoğdu
Yorumları okudum ve Abdullah reyizin haklı olduğuna kanaat getirdim.
Dağılabilirsiniz.

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
neden banlansın ki adam hakaret etmemiş kendince yorum yapmış eleştirmiş , eleştirilerine ben katılmıyorum ama banlanmasını gerektiren bir şey değil , şu küçük beyinleri artık aşın arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapacak bir şey yok agalar, inşallah çok müthiş fp bir sistem çıkarıp bizi mutlu eder ne diyelim.
çıkan sistemler o zamanki piyasaya göre fp zaten

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom