Karl Heinz Schneider
80+ Bronze
ip adresinden baksanız çıkar foyası meydanabu kimin multisi kayıtlardan falan bulamıoz mu
ip adresinden baksanız çıkar foyası meydanabu kimin multisi kayıtlardan falan bulamıoz mu
Bu gaming.gen'in hatası değil. Kargo şirketinin hatası. Bu tür durumlarda kurye kapıya geldiğinde tutanak tutturabiliyorsunuz.@Tokuchi77 zamanında https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gen-tr-ile-yasadigim-suerec-ve-tuem-gercekler.398519/ bu linkte ki sorunu yaşamışken bir daha gaming.gen.tr isimli siteden bizim bu sorunu yaşamayacağımızı nasıl düşünelim sisteme lafım yok güzel bir sistem ama site daha önce binlerce liralık kasayı mahvolmuş bir şekilde yollamış bizim kasamızın bu hale gelmeyeceğinin sözünü verebilecek mi ?
Modlar ve yöneticiler aynı IP' ye sahip hesapları görüntülüyor profilde. Yani arkadaşın profilinde kimin multisi olduğu görünüyordur.ip adresinden baksanız çıkar foyası meydana
konuyu iyice okursan sevinirim adamın sistemine gaming genin dikkat kırılabilir etiketi yapıştırması gerekirdi kargonun ne suçu varBu gaming.gen'in hatası değil. Kargo şirketinin hatası. Bu tür durumlarda kurye kapıya geldiğinde tutanak tutturabiliyorsunuz.
bunu hangi kör cahil yanlış bilgilendirme diye raporladı?Konu birazdan kilitlenir
İtopya ile sistem yapılıyor: İtopya çöküyor çok mağdur var değiştirin.@Tokuchi77 zamanında https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gen-tr-ile-yasadigim-suerec-ve-tuem-gercekler.398519/ bu linkte ki sorunu yaşamışken bir daha gaming.gen.tr isimli siteden bizim bu sorunu yaşamayacağımızı nasıl düşünelim sisteme lafım yok güzel bir sistem ama site daha önce binlerce liralık kasayı mahvolmuş bir şekilde yollamış bizim kasamızın bu hale gelmeyeceğinin sözünü verebilecek mi ?
Sinerji:İtopya ile sistem yapılıyor: İtopya çöküyor çok mağdur var değiştirin.
İncehesap ile sistem yapılıyor: Çok mağdur ediyorlar başka siteyle çalışın!
Gaming.gen.tr ile sistem yapılıyor: Yine mağdur var değiştirin.
x sitesi ile sistem yapılsa: Çok mağdur var değiştirin artık!
Sonuç: Başka site kalmamıştır.
evet copk haklisin hoca benı mod olarak ise alabilir misinizİtopya ile sistem yapılıyor: İtopya çöküyor çok mağdur var değiştirin.
Hocam susu-bunu hangi kör cahil yanlış bilgilendirme diye raporladı?
Vatan Bilgisayar:İtopya ile sistem yapılıyor: İtopya çöküyor çok mağdur var değiştirin.
benim donanım arşivi ile bir derdim yok ama aldığımız sistem bu şekilde gelecekse nasıl güveneceğiz bunu soruyorum ayrıca site ile hiç bir derdim yokİtopya ile sistem yapılıyor: İtopya çöküyor çok mağdur var değiştirin.
Nerenin trollüsün dostum sen?evet copk haklisin hoca benı mod olarak ise alabilir misiniz