Neler Yeni

Yeni DA-GT1 ELEŞTİRİ (@ABDULLAH HACIGÜL)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,633
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1625332302074.png

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,813
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
konuyu iyice okursan sevinirim adamın sistemine gaming genin dikkat kırılabilir etiketi yapıştırması gerekirdi kargonun ne suçu var
Dostum kasanın üstünde köpük korumalar olduğu için kolay kolay kırılacak bir durumda değil. Kırılması için kasa ile top oynamaları lazım ki yapmışlardır yapmadıkları şey değil. Bu tür durumlarda mağdur olmuyorsunuz tutanak tutuluyor ve ücret iadesi alıyorsun. Bunun yaşanmayacağı garantisini kimse veremez. Herhangi bir siteden aldığında da aynı sorun yaşanabilir. Dediğim gibi çözümü yok değil çözümü çok basit.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Eleştirin için teşekkürler kardeşim, sektörde min 9500tl olan kampanyalı rtx 2060 sistem varken biz bugün 8799tl ye çıkarttık diyeceklerim bu kadar sevgiler
Abim ben birkaç ay önce (Mart olduğunu düşünüyorum) 8300TL'ye TEKNO-GAMER isimli RTX 2060 sistemi satın almıştım. Şimdi piyasa halihazırda düzelirken, birde senin gibi zamanında gerçekten çok başarılı ve zamanının kralı olarak nitelendirebileceğimiz sistemler çıkarmış birinden insanlar daha makul bir fiyat bekliyordu. Benim de diyeceklerim bu kadar.

titankeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Okan Kaymaz
Dostum kasanın üstünde köpük korumalar olduğu için kolay kolay kırılacak bir durumda değil. Kırılması için kasa ile top oynamaları lazım ki yapmışlardır yapmadıkları şey değil. Bu tür durumlarda mağdur olmuyorsunuz tutanak tutuluyor ve ücret iadesi alıyorsun. Bunun yaşanmayacağı garantisini kimse veremez. Herhangi bir siteden aldığında da aynı sorun yaşanabilir. Dediğim gibi çözümü yok değil çözümü çok basit.
tamam kırılmayı geçelim gaming gen müşteri hizmetlerinin sürekli adamı oyalamasına ne diyeceksin

Penguen

80+ Silver
Arkadaşlar bu adam firmaya bağlı farkında mısınız? Videoda da diyor, ben firmaya şöyle şöyle bir sistem istiyorum diyor. Adamlar ellerinde kalan/işlerine gelen parçalardan seçenekler sunuyorlardır, son fiyat ortaya çıkıyordur. Burada Abdullah abinin yapabileceği çok bir şey yok.

titankeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Okan Kaymaz
Arkadaşlar bu adam firmaya bağlı farkında mısınız? Videoda da diyor, ben firmaya şöyle şöyle bir sistem istiyorum diyor. Adamlar ellerinde kalan/işlerine gelen parçalardan seçenekler sunuyorlardır, son fiyat ortaya çıkıyordur. Burada Abdullah abinin yapabileceği çok bir şey yok.
donanım arşivi kanalının gaming.gen.tr adlı siteye bağlı olduğunu düşünüyorsan kesinlikle yanılıyorsun bu kanal kimlerle sistem yaptı kimlerle

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,813
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
tamam kırılmayı geçelim gaming gen müşteri hizmetlerinin sürekli adamı oyalamasına ne diyeceksin
Dostum adam destan yazmış oturup tek tek okumayacağım. Dediğin kadarıyla oyalamışlar, süreç yavaş ilerliyor olabilir yetkisi olmayan kişiler sorulara cevap veremiyor olabilir. Yine dediğim gibi böyle durumlarda mağdur olan kişi milyonda birdir. Kargo şirketinin hatası ve tutanak tutturması gerekiyor tutanak tutturduktan sonrası basit zaten. Mesele tutanak tutturmakta.

titankeep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Okan Kaymaz
Dostum adam destan yazmış oturup tek tek okumayacağım. Dediğin kadarıyla oyalamışlar, süreç yavaş ilerliyor olabilir yetkisi olmayan kişiler sorulara cevap veremiyor olabilir. Yine dediğim gibi böyle durumlarda mağdur olan kişi milyonda birdir. Kargo şirketinin hatası ve tutanak tutturması gerekiyor tutanak tutturduktan sonrası basit zaten. Mesele tutanak tutturmakta.
insan bilgili olduğu oranda özgür olur diyorsun ama okumaya karşısın okusan ne olur sanki ayrıca sadece bu adam sorun yaşamamış ki son 2 haftada sürekli gaming.gen ile alakalı şikayet postu açılıyor farkında değilsin sanırım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom