Ya açıkcası 2. El parça alıp satıcam. Ekran kartlarını test edecek sistem yoktu elimde. O yüzden mantıklı geldiHerkesin kendi görüşü dostum saygı duyarım ama satabilirsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı 7000 mi tamam.
Saniyede 1 f5 attım ilki hariç stok hiç gelmedi.18.00 den beri neredeyse her dakika sayfayı yeniledim, bir türlü olmadı kimi zaman site bozuktu kimi zaman ise stok yoktu, alamadık
Sahibindene baksana bi 7000 e bile ilan yok ne tamamıHerkesin kendi görüşü dostum saygı duyarım ama satabilirsen
Sahibindende olan en ucuz güncel ilanın fiyatı 6700 tl ve modeli inno3d elsaHerkesin kendi görüşü dostum saygı duyarım ama satabilirsen
Tamam arkadaşım dediğim gibi saygı duyarım alanaSahibindene baksana bi 7000 e bile ilan yok ne tamamı
Dalga sanırım kanka ortada bir YALAN var. Videodaki söylenenlerle Sinerjinin sitesindeki fiyat tutarsız.Terbiyesizlik bu ya. 20dkda bir stok yenilenecek dedi. İlk stok geldiği an site kilitlendi, sonra yenilenmedi. 40 dk sonra 1800 TL zam ile yenilendi. Dalga mı geçiyorsunuz?
evet.sen de mi alacaksın
6600xt yi 7000 e sattım 2 hafta once alan çıkıyo illaTamam arkadaşım dediğim gibi saygı duyarım alana