Yani kendi ağzınla söyledin zaten o fiyatlara 3070 buluyormuşsun git onu al sat 7000 e alıp 12 13 ten satarsın senE 7200 e 3060 ti attın ya. Ben sana amazon jp den o fiyatlara diyelim 3070 attım ne olucak? 2. El ekran kartını insanlar param güvende ile alıcağından ve burda al / sat olayından bahsettiğimizden tek yer sahibinden kalıyor. Seni de engelliyorum
Ben onu aylar önce engelledimE 7200 e 3060 ti attın ya. Ben sana amazon jp den o fiyatlara diyelim 3070 attım ne olucak? 2. El ekran kartını insanlar param güvende ile alıcağından ve burda al / sat olayından bahsettiğimizden tek yer sahibinden kalıyor. Seni de engelliyorum
Letgo diye bir uygulama da var sanki galiba genelde ben ordan satıyorum ama yine de sen bilirsinE 7200 e 3060 ti attın ya. Ben sana amazon jp den o fiyatlara diyelim 3070 attım ne olucak? 2. El ekran kartını insanlar param güvende ile alıcağından ve burda al / sat olayından bahsettiğimizden tek yer sahibinden kalıyor. Seni de engelliyorum
Dövüşmen guzum.Ben onu aylar önce engelledim
Nasıl değişiyor öyle bir durum söz konusu değil. Sadece fiyat tarafın da durum farklı gidiyor ilk 100 kişiye ürün satıldı mı onu bilmiyoruz anlaşmazlık oldu galiba. Ama içerik değişimi gibi bir olay gözlemlendiği söylenemez.İşlemci değişiyor ram değişiyor. Sinerji millette dalga geçiyor.
ah ellerim kırılaydı legonun sistemi alsaydım offfLegonun sistemi alsak olurmuş
13142 tl olanda işlemci ram soğutma farklı seçenek gözüküyor. Yalan mı söylüyoruz.Nasıl değişiyor öyle bir durum söz konusu değil. Sadece fiyat tarafın da durum farklı gidiyor ilk 100 kişiye ürün satıldı mı onu bilmiyoruz anlaşmazlık oldu galiba. Ama içerik değişimi gibi bir olay gözlemlendiği söylenemez.
şuan düzeldi bende 20 dakikadır ne saçma iş diyordum bu kendi kendime.13142 TL olanda işlemci ram soğutma farklı seçenek gözüküyor. Yalan mı söylüyoruz.