Spektrumdx3
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ekran kartı tek fanlıya düştü. Hayırlı işler.
Ben aldım kenara çekildim benim de biterEkran kartı tek fanlıya döndü hayırlı işler kumarımız burada biter.
İLK STOKTAN SONRA* Yaklaşık 45 dakikadır F5 yapmaktan f5 yazısı silindi klavye'de ama 1 kez bile göremedim 8.999 FiyatınıBenim anlamadığım, burdaki yapılan yorumlara istinaden, hiç kimse ilerleyen dakikalarda örneğin 2nci veya 3ncü stok açıldığında 8.999 TL fiyattan aldım olarak yorum okumadım, varsada ben görmedim, ikinci üçüncü dördüncü stok açıldığında forumdan bir kişi bile 8.999 TL'den almaz mı arkadaşlar ? 2-3-4 hatta 5 stok açıldığında yetiştiğimi düşünüyorum zira 1 saattir sürekli sayfayı yeniliyorum, ancak fiyat hiç 8.999 TL olmadı. neredeyse her dakika sayfayı yenilememe rağmen.. varsa alıntı yapsın merak ettim forumdan alabilen varmı 2-3-4-5 periyotlarda..
Bu kadar kötü bi sistem kampanyası yaşanmamıştı bu güne kadar.Benim anlamadığım, burdaki yapılan yorumlara istinaden, hiç kimse ilerleyen dakikalarda örneğin 2nci veya 3ncü stok açıldığında 8.999 TL fiyattan aldım olarak yorum okumadım, varsada ben görmedim, ikinci üçüncü dördüncü stok açıldığında forumdan bir kişi bile 8.999 TL'den almaz mı arkadaşlar ? 2-3-4 hatta 5 stok açıldığında yetiştiğimi düşünüyorum zira 1 saattir sürekli sayfayı yeniliyorum, ancak fiyat hiç 8.999 TL olmadı. neredeyse her dakika sayfayı yenilememe rağmen.. varsa alıntı yapsın merak ettim forumdan alabilen varmı 2-3-4-5 periyotlarda..
ilk çıkar çıkmaz 20 saniyede aldım sorunsuz. sonrası malumYaklaşık 45 dakikadır F5 yapmaktan f5 yazısı silindi klavye'de ama 1 kez bile göremedim 8.999 Fiyatını
Hiç olmadı ki o fiyatYaklaşık 45 dakikadır F5 yapmaktan f5 yazısı silindi klavye'de ama 1 kez bile göremedim 8.999 Fiyatını
doğruBu kadar kötü bi sistem kampanyası yaşanmamıştı bu güne kadar.