Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Aralarındaki fiyat farkı zaten çok değil dual ile Tuf ile 1 k oynarPhoneix koydularda fiyat mı düştü?
Aralarındaki fiyat farkı zaten çok değil dual ile Tuf ile 1 k oynarPhoneix koydularda fiyat mı düştü?
Böyle daha iyi oldu 100 adet birden açılsaydı tükenmesi maksimum 5 dakika 6 değil 5 dakika.Stokların part part açılması ortamdaki tansiyonu yükseltti. 1 tane alma limiti ile 100 stok birden açılabilirdi.
Aynen sana ekran kartı yok zaten. Nvidia'yı arasan kutuyla ekran kartı gönderirler daha kart yok diyor. Parası olana da şöhreti olana da kart var.Yok kardeşim yok artık anlayın ekran artık yokkkkkkkkk. Bize adetli TUF bul da sisteme koyalım.
Böyle daha iyi olmuş olabilir ama sen kötü oldun. Bence sen yine bütün stokları 1 kerede açtır alan alsın satan satsın.Böyle daha iyi oldu 100 adet birden açılsaydı tükenmesi maksimum 5 dakika 6 değil 5 dakika.
Valla dostum eğer böyle bir kampanya yapıp kişi/ip bazında 1 adet sınırı koyulmadıysa o da sen ve sinerjinin ayıbı. Böyle sistemleri adetli olarak al-satçılara yediriyorsanız diyecek bir şey yok.Sepette bekleyen kişi sayısı 30. dakikada 6000 kişiye yükseldi 10 a gerek yok 1 bile bitiriyor.
cevap bile vermiyorumValla dostum eğer böyle bir kampanya yapıp kişi/ip bazında 1 adet sınırı koyulmadıysa o da sen ve sinerjinin ayıbı. Böyle sistemleri adetli olarak al-satçılara yediriyorsanız diyecek bir şey yok.
Nasıl değil, Phoneix karttan bile sayılmayacak bir ürünken Dual gayet iyi bir ürün. Tamam Tuf, Dual'dan çok önde ama neden Phoneix'i kabul edelim ki? Phoneix baya kötü bir ürün. Ellerinde yok diye Phoneix koydularsa bilemem ama bence stok sorunu değil daha çok ticari olarak Phoneix konulmuş gibi geldi bana.Aralarındaki fiyat farkı zaten çok değil dual ile Tuf ile 1 k oynar
Önemli değil anlamıyor adam anlatamıyorsun o anlamıyor diğer doğrularımdan vaz geçemem.Böyle daha iyi olmuş olabilir ama sen kötü oldun. Bence sen yine bütün stokları 1 kerede açtır alan alsın satan satsın.
Tebriklercevap bile vermiyorum
reis peki fiyatlar neden senin dediğin fiyatın üzerine çıktı ?Böyle daha iyi oldu 100 adet birden açılsaydı tükenmesi maksimum 5 dakika 6 değil 5 dakika.
sistem mğkemmel olmuşSinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji DA-S2 Intel Core i5 11400F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr