Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Yarın saat 15:00 a kadar dağıtımları var bari yarın getirsinler ya...

Ondrozl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Önder Özel
Bir çok soru var sistem ile ilgili bi açıklık getirmek isterim
benim sistemim dün geldi ,

2 kutu geliyor arkadaşlar
1 kutuda montaj yapılmış parcaların kutuları + monte olmamış ekran kartı ( montajı basit youtube bir çok video var )
ekran kartını monte ederken kasanın arkasındaki ekran kartının cıkıslarının geldıgı 1 adet parcayı söküyorsunuz
windows kurulu geliyor ve takılan parçalar güncel geliyor

ekstre olarak ekran kartının driver yükleyip windows güncellemelerini yapıyorsunuz

ben hdd almıştım ekstre onuda taktım şuanlık bir problem sorunum yok

hdd biraz ses yapıyordu normal diye düşünüyorum onun dışında işlemci fanıda biraz sesli gibi geldi ama abartılı değil normal diye düşünüyorum

onun dışında corsair İCUE programı ile kasadaki led ışıkları kontrol edebiliyorsunuz
ben kasanın önündeki cam paneli çıkarttım hava akımı daha iyi olur diye ( tozluk var direk fanlara ulaşım yok )

onun dışında ekstre merak edilenler varsa yardımcı olmak isterim ama çoğu kişinin eline ulaştı zaten .

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Bir çok soru var sistem ile ilgili bi açıklık getirmek isterim
benim sistemim dün geldi ,

2 kutu geliyor arkadaşlar
1 kutuda montaj yapılmış parcaların kutuları + monte olmamış ekran kartı ( montajı basit youtube bir çok video var )
ekran kartını monte ederken kasanın arkasındaki ekran kartının cıkıslarının geldıgı 1 adet parcayı söküyorsunuz
windows kurulu geliyor ve takılan parçalar güncel geliyor

ekstre olarak ekran kartının driver yükleyip windows güncellemelerini yapıyorsunuz

ben hdd almıştım ekstre onuda taktım şuanlık bir problem sorunum yok

hdd biraz ses yapıyordu normal diye düşünüyorum onun dışında işlemci fanıda biraz sesli gibi geldi ama abartılı değil normal diye düşünüyorum

onun dışında corsair İCUE programı ile kasadaki led ışıkları kontrol edebiliyorsunuz
ben kasanın önündeki cam paneli çıkarttım hava akımı daha iyi olur diye ( tozluk var direk fanlara ulaşım yok )

onun dışında ekstre merak edilenler varsa yardımcı olmak isterim ama çoğu kişinin eline ulaştı zaten .
Benim ulaşmadı salı günü vermiştim sipariş 😢🥺

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. Denk gelirsem direkt ben de yapıştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi eline ulaşan arkadaşlara bir şey daha soracağım. Sistemde egzoz fanı var mı? Abdullah abinin çektiği videoda vardı fakat kasanın orijinalinde egzoz fanı yok. Itopya kıyak mı geçmiş alanlara?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. Denk gelirsem direkt ben de yapıştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemi eline ulaşan arkadaşlara bir şey daha soracağım. Sistemde egzoz fanı var mı? Abdullah abinin çektiği videoda vardı fakat kasanın orijinalinde egzoz fanı yok. Itopya kıyak mı geçmiş alanlara?
1660lı bir sistem geldi eğer 1660 alacak olursan bakabilirsin ama çokta iyi değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,482
Üyeler
164,680
Son üye
geceyol31
Top Bottom