Hocam ekran kartı taktiginzda hemen açtığınızda windows varmıydı
Benim ulaşmadı salı günü vermiştim siparişBir çok soru var sistem ile ilgili bi açıklık getirmek isterim
benim sistemim dün geldi ,
2 kutu geliyor arkadaşlar
1 kutuda montaj yapılmış parcaların kutuları + monte olmamış ekran kartı ( montajı basit youtube bir çok video var )
ekran kartını monte ederken kasanın arkasındaki ekran kartının cıkıslarının geldıgı 1 adet parcayı söküyorsunuz
windows kurulu geliyor ve takılan parçalar güncel geliyor
ekstre olarak ekran kartının driver yükleyip windows güncellemelerini yapıyorsunuz
ben hdd almıştım ekstre onuda taktım şuanlık bir problem sorunum yok
hdd biraz ses yapıyordu normal diye düşünüyorum onun dışında işlemci fanıda biraz sesli gibi geldi ama abartılı değil normal diye düşünüyorum
onun dışında corsair İCUE programı ile kasadaki led ışıkları kontrol edebiliyorsunuz
ben kasanın önündeki cam paneli çıkarttım hava akımı daha iyi olur diye ( tozluk var direk fanlara ulaşım yok )
onun dışında ekstre merak edilenler varsa yardımcı olmak isterim ama çoğu kişinin eline ulaştı zaten .
gelir hocamBenim ulaşmadı salı günü vermiştim sipariş
kanka nerde oturuyon senBenim ulaşmadı salı günü vermiştim sipariş
İzmirkanka nerde oturuyon sen
hocam benım de elıme ulaştı sıparıs bugunBenim ulaşmadı salı günü vermiştim sipariş
Diyorum ya bir ben kaldım diyehocam benım de elıme ulaştı sıparıs bugun
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. Denk gelirsem direkt ben de yapıştıracağım.
1660lı bir sistem geldi eğer 1660 alacak olursan bakabilirsin ama çokta iyi değilHayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın. Denk gelirsem direkt ben de yapıştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistemi eline ulaşan arkadaşlara bir şey daha soracağım. Sistemde egzoz fanı var mı? Abdullah abinin çektiği videoda vardı fakat kasanın orijinalinde egzoz fanı yok. Itopya kıyak mı geçmiş alanlara?
BIOS güncel değil. 1 yıl önceki sürüme geldi bana.Kuran biri varsa bios güncel veya değil derse boşa zaman kaybetmemiş oluruz