Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Xayphelix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ahmet Çakır
da5 veya rtx2060 + r53600 kullananlar csgo lowda kaç fps alıyorsunuz

Erda Yıldırım

80+ Gold
350 yazıyo videoda benimki 280-290 arası avg neden böyle driver ve bios anlamında bir şeyi mi yanlış yaptım anlamadım
video biraz eski ve oyuncu sayısı vs değişiklik gösterir aldanma sen

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Xmp açık mı sizde

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Yaklaşık 2 haftalık süren DA5 maceram sonrasında kasayı satmış bulunuyorum.

Neden sattım?
15 yıldır laptop kullanan birisi olarak kasa merakım vardı ve böylesine kaliteli bir kasa almak nasip oldu. Fakat mobilite çalıştığım için kasanın bana göre olmadığını anladım. Sıfır olarak kenarda duruyordu ve satmak daha iyi olacak diye düşündüm. Şimdi rtx 2060'lı veya 1660TI'lı AMD işlemcili laptop alacağım. Böylesine premium bir kasayı fırsat olarak sunduğu için DA'ya teşekkür ederim. Fiyatı epey uygun tutmama rağmen bana mesajla ölücülük yapıp sonra da gidip 1660 superli daha kötü psu ve kasalı sistemlere 10-11 bin lira veren birkaç arkadaşa da geçmiş olsun. :)

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Yaklaşık 2 haftalık süren DA5 maceram sonrasında kasayı satmış bulunuyorum.

Neden sattım?
15 yıldır laptop kullanan birisi olarak kasa merakım vardı ve böylesine kaliteli bir kasa almak nasip oldu. Fakat mobilite çalıştığım için kasanın bana göre olmadığını anladım. Sıfır olarak kenarda duruyordu ve satmak daha iyi olacak diye düşündüm. Şimdi rtx 2060'lı veya 1660TI'lı AMD işlemcili laptop alacağım. Böylesine premium bir kasayı fırsat olarak sunduğu için DA'ya teşekkür ederim. Fiyatı epey uygun tutmama rağmen bana mesajla ölücülük yapıp sonra da gidip 1660 superli daha kötü psu ve kasalı sistemlere 10-11 bin lira veren birkaç arkadaşa da geçmiş olsun. :)
Kaça sattınız sistemi?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,260
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
En azından bir şey yapmadan 2K kar etmiş oldunuz, güzen yanından bakarsak:D
Evet, aslında güzel tecrübe oldu. Kasalarda dikkatimi çeken coil whine sorunun yaygın olması beni kasalara karşı biraz ön yargılı yaptı. Bu kasada da psu ve ekran kartında biraz coil whine vardı. Açıkçası yıllarca laptop kullanan birisi olarak kasa sesi biraz rahatsız etti. Ama o dönen fanlar, laptopa göre sesinin biraz daha makinemsi bir ses oluşu da kullanırken haz vermiyor değil. :)

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Al sat yaparak bunlardan böyle kazanan ilk değil sonda olmayacak. Sistem iyi evde kullanım için gayet yeterli bir kasa.

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Al sat yaparak bunlardan böyle kazanan ilk değil sonda olmayacak. Sistem iyi evde kullanım için gayet yeterli bir kasa.
Kimse yeterli değil dememiş ki. Oyundan render'a her türlü işi yapacak güçte.

Top Bottom