ÇEKİRGE
80+ Bronze
O ventus xs.Abdullah abinin çıkardığı gpAlıntıyı görüntüle
Satışlar başlamış ho
O ventus xs.Abdullah abinin çıkardığı gpAlıntıyı görüntüle
Satışlar başlamış ho
48 saat.havale-eft için kaç gün bekletiyorlar siparişleri ?
perşembe 22:30a kadar süremmi var yoksa perşembe mesai saatine kadarmı48 saat.
+1havale ile ödeme yaptım ne zaman onaylanıyor ödeme hakkında bilgisi olan var mı ?
Perşembe akşam mesai saatine kadar ödeyip dekontu yolla riske atma.perşembe 22:30a kadar süremmi var yoksa perşembe mesai saatine kadarmı
İnşallah yaSonundaaaa allahımm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ho ikimizide inşallah
Abdullahin çıkardığı ile aynı dostum 2060 ventus GP ocO ventus xs.Abdullah abinin çıkardığı gp
ben sipariş numaramı yazmadan yolladım sonrasında sipariş numaramı da konuya ekledim olmuştur diye umuyorumPerşembe akşam mesai saatine kadar ödeyip dekontu yolla riske atma.
Bugün aradım sordum dekontu [email protected] adresine mail atman gerekiyormuş Sipariş numarası ile beraber. 12 saat içinde onaylanıyormuş havaleler.
Cevap verdiğim mesajdaki ilanın resminde ventus xs yazıyor.İnşallah ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abdullahin çıkardığı ile aynı dostum 2060 ventus GP oc
Kanka bende de aynısı oldu aldık sanırım aldık değil mi ? karttan para cekilmiş inanamıyorum halaböyle beklemedeyim bi sorun olmaz inşallah arkadaşlar inşallah ihtiyacı olan herkes alır
kanka ben de şoktayım skcösöcösöcö inanılmaz aldık galiba aldık lan almadıysak yarın acıbadem şubesine selamın aleyküm yapıyorum zatenKanka bende de aynısı oldu aldık sanırım aldık değil mi ? karttan para cekilmiş inanamıyorum hala
Valla ben sipariş verdim 1 X MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı modeliCevap verdiğim mesajdaki ilanın resminde ventus xs yazıyor.
Dostum sistemdeki gp edition zaten. Yanıtladığım mesaj 50.sayfada. Ona bak. Adam demiş ki sistemin ekran kartlarını alıp satıyorlar. Ben de o mesajı yazan arkadaşa cevap verdim.Valla ben sipariş verdim 1 X MSI GeForce RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı modeli