NemesisPlayer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 239
büyük ihtimal gtx 1660 s veya rtx 3060 lı bişey gelirMd olabilir yada 5 6 k ya bir şey yada dahada pahalı 10 12 k olabilir
büyük ihtimal gtx 1660 s veya rtx 3060 lı bişey gelirMd olabilir yada 5 6 k ya bir şey yada dahada pahalı 10 12 k olabilir
Eğer 1660 s filan gelirse oda en aşşağı 7 k 8 k olur bencebüyük ihtimal gtx 1660 s veya rtx 3060 lı bişey gelir
Yani burdan anlattığım şey sadece ekran kartının ne olucağını bilerek bi tık da olsa işlemci tahmin edilebiliyor işlemci tahmin edilince zaten anakart da kendiliğinden geliyorÖnceki sistemin yani şuan 2060 lı çıkan sistemin parçalarının tamamını doğru tahmin ettim
msi b450 anakart işlemci ile kesin bi b450 olucağı belliydi
ryzen 5 3600 klasik işlemci tahmin etmek kolay tabi bu işlemciyi tahmin edince anakart da kendiliğinden geliyor b450.
msi rtx 2060 story den gözüktü
sandisk 500 gb ssd klasik hazır sistemlere koyulan ssd diye tahmin ettim
corsair kasa varsa story de gözüktüğü için psu da corsair diye düşündüm
ram olarak marka tahmin edemedim etmek zor ama 16 gb 3200mhz olucağından emindim ki öyle oldu
Dedi ve perma bani yedi. Acaba kimin multisiydi?Dedi ve lafı koydu..
Birinin Multi hesabı çok belli. Perma bani yemiş zatendostum daha yeni kayıt olmuşsun ne ara evet bomboş bir konu diyorsun adam merak etmiş
Benim tek hesap ama adam başka konulara da benzer mesajlar yazmış normal benceDedi ve perma bani yedi. Acaba kimin multisiydi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birinin Multi hesabı çok belli. Perma bani yemiş zaten![]()
Senin tek ama onun çoklu hesabı ondan perma ban yemişBenim tek hesap ama adam başka konulara da benzer mesajlar yazmış normal bence