Yeni dönemde intel mi amd mi?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,620
ddr5 sistem dizmek istiyorum sizce bu seride intel mi yoksa amd mi kullanmam lazım
bütçe sorun değil zınk diye almayacağım

13. nesil kesinlikle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sezon AMD'nin baya kötü geldi bence. Fiyatta güzellik yapmazlarsa TR'de az kişi alır.

Zınk diye almayacaksan hem Amd'nin hem de İntel'in bir sonraki serilerini bekleyebilirsin. Intel gitgide üstpne koyuyor. Amd'den bir sonraki nesilde sıçrama bekliyorum.

Amd 8000 serisi beklenir bence 13.nesile rakip olmak için

Bence daha her şey belli değilken beklemek gerek. İntel iyi olacak gibi ama hiç belli olmaz

Zınk diye almayacaksan hem Amd'nin hem de İntel'in bir sonraki serilerini bekleyebilirsin. Intel gitgide üstpne koyuyor. Amd'den bir sonraki nesilde sıçrama bekliyorum.
eğer sonraki seriyi bekleyeceksem işlemci için amd tercih etmem lazım yani şimdi intel anakart alsam her sene soket değişiyo adamlar

eğer sonraki seriyi bekleyeceksem işlemci için amd tercih etmem lazım yani şimdi intel anakart alsam her sene soket değişiyo adamlar
Sürekli işlemci değiştirmene gerek yok. Düzgün bir model aldıktan sonra satması da kolay olur kullanması da.

Tek seferlik fazla para harcanacaksa ekonomik faktörleri çıkarırsak ben beklerdim. Intel 13. nesilde bir bomba patlatır bence. AMD'lerin yenileri şu an bence biraz ilkel.

İntelin 12. nesilden tecrübesi oldu. Bu ortamda TRyi de düşünürsek 13. nesil daha mantıklı çünkü 8K çıkmasına daha çok var mağazalara gelemedi bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,929
Üyeler
189,351
Son üye
Blank696
Geri