1080p 60 Fps kayıt alıyorum. Daha iyi almam için hangi ayarı yapmam gerekiyor? Eleştirin için teşekkür ederim.Hocam video kayıt alırken biraz daha kaliteli alırsanız editler daha iyi olur bence onun dışında iyi müzik seçimi daha iyi olabilir belki
Teşekkür ederim. Önerebileceğin müzik var mı?güzel olmuş ama müzik olmamış kanka.
Çok teşekkür ederim <3Çok beğendim elinize sağlık.
maalesef.1080p 60 Fps kayıt alıyorum. Daha iyi almam için hangi ayarı yapmam gerekiyor? Eleştirin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim. Önerebileceğin müzik var mı?
Çok teşekkür ederim <3
Müzik dışında çok güzel olmuş hocamYaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.
Çok teşekkür ederim <3Müzik dışında çok güzel olmuş hocam
Teşekkür ederim eleştiriler baya yardımcı oldu. BASS <3Kendini gelistirmissin knk bravo sadece vuruslari daha guzel yapsan iyi olur yani onetap vsm gibi BAAAAAASSS
Hocam herhalde obs kullanıyorsunuz diye düşünüyorum internette bir sürü videolar var, videolarda ki ayarlar kastırmamaya yönelik yapılıyor siz o ayarları kendi sisteminize göre arttırın. (bitrate falan kbps de olabilir onları arttırarak ayarlardan, daha iyi kayıt alabilirsiniz)1080p 60 Fps kayıt alıyorum. Daha iyi almam için hangi ayarı yapmam gerekiyor? Eleştirin için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Önerebileceğin müzik var mı?
Çok teşekkür ederim <3
Geforce Experience in kendi kayıt programını kullanıyorum alt+z ile açılıyor. Onda da ayarlarım 1080p 60fps.Hocam herhalde obs kullanıyorsunuz diye düşünüyorum internette bir sürü videolar var, videolarda ki ayarlar kastırmamaya yönelik yapılıyor siz o ayarları kendi sisteminize göre arttırın. (bitrate falan kpbs de olabilir onları arttırarak ayarlardan, daha iyi kayıt alabilirsiniz)
Hocam ozaman obs deneyin olur mu olmaz mı diye ona göre geforce exprience veya obs kullanırsınızGeforce Experience in kendi kayıt programını kullanıyorum alt+z ile açılıyor. Onda da ayarlarım 1080p 60fps.
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımın için.Hocam ozaman obs deneyin olur mu olmaz mı diye ona göre geforce exprience veya obs kullanırsınız
Edit iyi değil, çoğu graph yanlış ve daha güzel kurgu/efekt yapılabilirdi.Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.