Neler Yeni

Yeni editim nasıl olmuş?

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hocam video kayıt alırken biraz daha kaliteli alırsanız editler daha iyi olur bence onun dışında iyi müzik seçimi daha iyi olabilir belki

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Çok beğendim elinize sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Hocam video kayıt alırken biraz daha kaliteli alırsanız editler daha iyi olur bence onun dışında iyi müzik seçimi daha iyi olabilir belki
1080p 60 Fps kayıt alıyorum. Daha iyi almam için hangi ayarı yapmam gerekiyor? Eleştirin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güzel olmuş ama müzik olmamış kanka.
Teşekkür ederim. Önerebileceğin müzik var mı?

Çok beğendim elinize sağlık.
Çok teşekkür ederim <3

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
1080p 60 Fps kayıt alıyorum. Daha iyi almam için hangi ayarı yapmam gerekiyor? Eleştirin için teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim <3
maalesef.

Grande Terim

80+ Silver
Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.

Müzik dışında çok güzel olmuş hocam

tunazadeeq

80+ Bronze
Kendini gelistirmissin knk bravo sadece vuruslari daha guzel yapsan iyi olur yani onetap vsm gibi BAAAAAASSS

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Çok teşekkür ederim <3
Hocam herhalde obs kullanıyorsunuz diye düşünüyorum internette bir sürü videolar var, videolarda ki ayarlar kastırmamaya yönelik yapılıyor siz o ayarları kendi sisteminize göre arttırın. (bitrate falan kbps de olabilir onları arttırarak ayarlardan, daha iyi kayıt alabilirsiniz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Hocam herhalde obs kullanıyorsunuz diye düşünüyorum internette bir sürü videolar var, videolarda ki ayarlar kastırmamaya yönelik yapılıyor siz o ayarları kendi sisteminize göre arttırın. (bitrate falan kpbs de olabilir onları arttırarak ayarlardan, daha iyi kayıt alabilirsiniz)
Geforce Experience in kendi kayıt programını kullanıyorum alt+z ile açılıyor. Onda da ayarlarım 1080p 60fps.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Geforce Experience in kendi kayıt programını kullanıyorum alt+z ile açılıyor. Onda da ayarlarım 1080p 60fps.
Hocam ozaman obs deneyin olur mu olmaz mı diye ona göre geforce exprience veya obs kullanırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.

Edit iyi değil, çoğu graph yanlış ve daha güzel kurgu/efekt yapılabilirdi.
ses ile de oturmamış, daha geliştirmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,002
Üyeler
166,671
Son üye
umut21
Top Bottom