Bir yerde okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. "Bitter çikolata, insana cinsel ilişki yaşamakla aynı zevki verir" yazıyordu. Benim için bu edit, bitter çikolata yemekten daha zevkli.
Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.
hocam editin gideri var ama bir iki tavsiyem var 1. si şarkı seçimi çok hızlı bi şarkı koymaman daha iyi olur bence 2. si vuruş kalitesi. düz yolda giderken vurduğun adamları görmek keyifli olmuyor. bunun için şarkıyı çok hızlı bi şarkı seçmeyip en iyi vuruşlarını clutch pozisyonlarını vs güzelce editleyip önümüze koysan seyir zevki çok daha güzel bir video olur diye düşünüyorum.
Bir yerde okumuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. "Bitter çikolata, insana cinsel ilişki yaşamakla aynı zevki verir" yazıyordu. Benim için bu edit, bitter çikolata yemekten daha zevkli.
hocam editin gideri var ama bir iki tavsiyem var 1. si şarkı seçimi çok hızlı bi şarkı koymaman daha iyi olur bence 2. si vuruş kalitesi. düz yolda giderken vurduğun adamları görmek keyifli olmuyor. bunun için şarkıyı çok hızlı bi şarkı seçmeyip en iyi vuruşlarını clutch pozisyonlarını vs güzelce editleyip önümüze koysan seyir zevki çok daha güzel bir video olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim eleştirin için. Önceki editimde(ilk editimde) şarkı seçimimin çok yavaş olduğunu söylediler, ben de hızlı bir şarkıda yapmam gerektiğini düşündüm. Ama dediğin gibi bazı vuruşlar biraz uzun çünkü şarkıda çok fazla bass noktası vardı, 1 dklık videoya 53 vuruş sığdırmak için bazen kötü vuruşları da almak zorunda kaldım.