Neler Yeni

Yeni editim nasıl olmuş?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Edit iyi değil, çoğu graph yanlış ve daha güzel kurgu/efekt yapılabilirdi.
ses ile de oturmamış, daha geliştirmen lazım.
resim_2023-03-03_175726466.png

Graph derken ne demek istediğinizi anlamadım. Ses ile daha nasıl oturturum bilmiyorum, bütün bass yerlerini markladım ve bütün vuruşları onlara yerleştirdim. Teşekkür ederim eleştirin için ama biraz daha açıklayıcı olabilir misin? Edit işlerinde yeni olduğum için tam anlayamıyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Alıntıyı görüntüle
Graph derken ne demek istediğinizi anlamadım. Ses ile daha nasıl oturturum bilmiyorum, bütün bass yerlerini markladım ve bütün vuruşları onlara yerleştirdim. Teşekkür ederim eleştirin için ama biraz daha açıklayıcı olabilir misin? Edit işlerinde yeni olduğum için tam anlayamıyorum.
Premier den mi yaptın? fragmovie için after effect kullanmanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Evet premierden yaptım. Şimdi after effects i öğrenmeye çalışıyorum.
Eğer yatkınlığın varsa 1 haftada çözersin after effecti, düzenli kullanırsan da 2 ay a bombasın kardşm

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Eğer yatkınlığın varsa 1 haftada çözersin after effecti, düzenli kullanırsan da 2 ay a bombasın kardşm
Teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi olur premiere'e göre baya zor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.

şahsen yine uzun olmuş, headshotlarda bass boost eklenebilirdi. Eline sağlık hızlı gelişiyorsun. İlerleyen zamanlarda efekt kontrolün çok daha iyi olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl yapıcaz ablam onu be :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
şahsen yine uzun olmuş, headshotlarda bass boost eklenebilirdi. Eline sağlık hızlı gelişiyorsun. İlerleyen zamanlarda efekt kontrolün çok daha iyi olacaktır

Çok teşekkür ederim. Vuruşların %90ı hs olduğu için çok fazla gelir diye düşünüp dediğinizi yapmadım. Ama evet uzunluğuna ben de katılıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Emre
Yaptığınız eleştirileri dikkate alarak yeni bir edit yaptım. Toplamda 53 vuruş var ve vuruşların süresini minimuma indirmeye çalıştım. Şarkının basslarına vuruşları oturttum. Yeni eleştirilerinizi bekliyorum benim için gerçekten çok faydalı oldular. Teşekkür ederim şimdiden.

beğendim çok güze

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

ben önceden sadece camtasia kullanmama rağmen 1 ay da çözmüştüm, yatkınlığın varsa bir de arkadaş varsa hızlı öğrenirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
ben önceden sadece camtasia kullanmama rağmen 1 ay da çözmüştüm, yatkınlığın varsa bir de arkadaş varsa hızlı öğrenirsin
After effects bilen arkadaşım yok maalesef. Videolar izleyip öğrenmeye çalışacağım.

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq

Hocam vuruşların arasına geçiş koymanı öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Özay Leylak
Hocam vuruşların arasına geçiş koymanı öneririm
53 vuruş olduğu için ve hızlı bir video olduğu için geçişler çok fazla olur diye koymamayı seçtim. Eleştirin için teşekkür ederim.

Top Bottom