Neler Yeni

Yeni ekran aldım ama tam oturmuyor napıcam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Rqually

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Sert
uyumsuz maalesef yada büyük olasılıkla görüntü ayarlarında sıkıntı var
Ne bilgisiz insansınız kardeşim? Bilginiz olmadan neyin yorumunu yapıyorsunuz hayırdır ya? Ne uyumsuz neden adamın moralini bozuyorsun, yanlış yönlendiriyorsun?
beyler yeni ekran aldım ama 1920x1080 yapınca ekrana tam oturmuyor napıcam yardım edin hellppp
1920x1080 yapmayacaksın demek ki monitörün 2560x1440 destekliyordur. Ayarlar > Monitör. Önüne çıkan kısım da 1920x1080'i 2560x1440'a alırsan sorun halledilir. Benim yazdığınızdan anladığım bu.

kagans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kagan Sungur
Kardeş sağolasın cevabın için ama uslübuna dikkat etmeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının driverı ya da bi programı yok bro..
tm işine bak admin grupta kim var bak ağzı olanı alma

Burqk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak mert
Ekran kartı driverini kur Format dene.

Rqually

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Sert
tm işine bak admin grupta kim var bak ağzı olanı alma
14 yaşını geçmezsin daha konuşmayı bilmiyorsun yazmayı da aynı şekilde. Aile burada ortaya çıkıyor ne kadar terbiye verdikleri ortada işte. Bilgisi olduğunu zannediyor anakart falan diyor daha görüntünün bilgisayara göndermesine yardım eden parçanın ekran kartı olduğunu bilmiyor iki video izleyip olmayan bilgisiyle ortada dolaşıyor yazık.

oEnesQlf

80+ Silver
Kardeş sağolasın cevabın için ama uslübuna dikkat etmeni öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının driverı ya da bi programı yok bro..
Zaten yeni pc almışsın yarin gelecekmiş bugünlük böyle kullan

kagans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kagan Sungur
14 yaşını geçmezsin daha konuşmayı bilmiyorsun yazmayı da aynı şekilde. Aile burada ortaya çıkıyor ne kadar terbiye verdikleri ortada işte. Bilgisi olduğunu zannediyor anakart falan diyor daha görüntünün bilgisayara göndermesine yardım eden parçanın ekran kartı olduğunu bilmiyor iki video izleyip olmayan bilgisiyle ortada dolaşıyor yazık.
ne oldu aslan parçası içindeki gurursuzluğu buraya mı döküyorsun ne oldu okulda dışlanan çocuk muammesi sözü kullanıyorsun 17 yaşındayım istersen buyur instagrama

Rqually

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Sert
ne oldu aslan parçası içindeki gurursuzluğu buraya mı döküyorsun ne oldu okulda dışlanan çocuk muammesi sözü kullanıyorsun 17 yaşındayım istersen buyur instagrama
17 yaşında daha reşit değil tek yumruğumla atatürküne kavuşturacağım kişiler burada konuşuyor. Bilgisi desen yok türkçesi desen yok. Daha konuşmayı bilmiyor git önce yazmayı öğren aile saygısı almamış mağara adamı seni.

kagans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kagan Sungur
17 yaşında daha reşit değil tek yumruğumla atatürküne kavuşturacağım kişiler burada konuşuyor. Bilgisi desen yok türkçesi desen yok. Daha konuşmayı bilmiyor git önce yazmayı öğren aile saygısı almamış mağara adamı seni.
Bence zor etme bozarım seni aklını alırım bebe

Rqually

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Sert
Bence zor etme bozarım seni aklını alırım bebe
Ortada bilgiliyim diye dolaşan mağara adamı maymundan farkı olmayan 3 iq düşünme yetisi olmayan amibimsi canlı, çağarayım da ilk insan olarak seni incelesinler.

kagans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kagan Sungur
Ortada bilgiliyim diye dolaşan mağara adamı maymundan farkı olmayan 3 iq düşünme yetisi olmayan amibimsi canlı, çağarayım da ilk insan olarak seni incelesinler.
niye seni incelesinle dostum 39 yaşındasın ya :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom