Yeni ekran kartı 2.el

Bu kartın miningisizini nasıl tespit edebildin? Ayrıca 6gb gerekiuor diye bişey ilk defa senden duyuyorum ben 4gb 4-5 tane alıp satmıştım hepsi mining çıkmasıydı

yok hocam soğutma kötü ise geçer kasa hava akışı kötü ise geçer
konuyu çok okumadım ama neden bir kartın miningli olması sizi ilgilendiriyorki yapcağınız şey basit testleri yapıcaksınız görüntüde bozulmatestlerde hata mavi ekran aşırı derecede sıcaklık yoksa alın hatta sıcaklık varsada alın bakım yapın mining yapılsa ne olur yapılmasa ne olur 570 gibi kartlara 2-3 yıldırmining yapan çok az verimlilik az çünkü

yok hocam soğutma kötü ise geçer kasa hava akışı kötü ise geçer
En kötü soğutma akışı olan kasada bile 73 derece gören bir rx580im vardı, arkadaşa verdim halen söylerim bana bir rx580 borçlusun diye, içini açmış sonra açık bırakmış kardeşi gelmiş tornavida ile komple kartın Her yerini çizmiş, tekrar taktiginda hiçbir şekilde ekran gelmemiş, tamirci düzeltemem dedi, ben içini açtım baktım, çizik dolu, yakın arkadaşım olmasa alırdım parasını ama olsun canı saolsun ne diyeyim

Bu kartın miningisizini nasıl tespit edebildin? Ayrıca 6gb gerekiuor diye bişey ilk defa senden duyuyorum ben 4gb 4-5 tane alıp satmıştım hepsi mining çıkmasıydı
iyi kar elde edilmesi için en az 6 gb 4gb lerde çok kar edemiyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi kar elde edilmesi için en az 6 gb 4gb lerde çok kar edemiyorsun
bakın bunu internetten buldum '
Ekran kartı ile yapılan ETH mining. Kart en az 6GB olmalı kazım yapmak için. Tek kartla da yapabilirsin fakat kazanacağın miktar az olur'

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,169
Üyeler
183,395
Son üye
Doğantnn
Geri