Neler Yeni

Yeni ekran kartı aldım fps problemi yaşıyorum

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Güzel, yalnız test en az 10 dakika boyunca çalışsın, değerler fena durmuyor, bi tık ısınıyor gibi. Daha sonra sorun yaşadığın oyunda, dediğim gibi afterburner açıp değerlerini takip et, bilgi panelinde bütün alt çekirdeklerde seçili olsun. Afterburner kullandın mı daha önce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
Güzel, yalnız test en az 10 dakika boyunca çalışsın, değerler fena durmuyor, bi tık ısınıyor gibi. Daha sonra sorun yaşadığın oyunda, dediğim gibi afterburner açıp değerlerini takip et, bilgi panelinde bütün alt çekirdeklerde seçili olsun. Afterburner kullandın mı daha önce?
yok hocam hangi ayarları açayım , ısınma sorunuda kasam biraz ısınıyor 2 fan eksik ön paneldeki temizlerken baya önce anakarta bir şey olmuştu ordan gitti ondan normale göre ısınıyor belki ondandır

basics

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
guclu k
1080'de bazı oyunlarda bottleneck yapması normal bu ikilinin

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Burhan Bey
Anladım, Afterburner kullanımı ile ilgili rehberler ve videolar nette çokça mevcut, onlara bakarsan daha iyi olur, anlatarak bayağı uğraştırır bizi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes Günaydın
1080'de bazı oyunlarda bottleneck yapması normal bu ikilinin
nasıl çozebiliriz hocam onu işlemci mi değiştirmem gerek yoksa 2k mı oynasam daha sağlıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım, Afterburner kullanımı ile ilgili rehberler ve videolar nette çokça mevcut, onlara bakarsan daha iyi olur, anlatarak bayağı uğraştırır bizi.
hocam birkaç işim var bi 30 dakika içerisinde ayarlayıp atarım müsait olunca bakarsanız çok memnun olurum teşekkürler tekrardan yardımcı olduüun için

Top Bottom