Hocam hdmi'ı ekrna kartına takmıştım da daha led yanmazken de nasıl Bios a giricemApu kullanıyorsanız önce bios tan vga tercihini pcie olara değiştirmeniz gerek, dalgınlıkla hdmi kablosunu anakart üzerinden çıkartıp ekran kartına takmayı unutmuş olabilirsiniz...
önce apu da sistemi açın öncelikli vga tercihini pcie olarak ayarlayın kaydedin, işlemciyi değiştirdiyseniz biosu sıfırlayıp ekran kartına hdmi takılı şekilde boot edin.Hocam hdmi'ı ekrna kartına takmıştım da daha LED yanmazken de nasıl Bios a giricem
Hocam ekran kartını çıkartmama rağmen çalışmıyor. Aslında bir şeyden şüpheleniyorum ilk takmamda ekran kartı kablosunu yanlış takmış olabilirim. PCI ile CPU kabloları karıştı büyük ihtimalle. Bundan dolayı PSU'ya zarar gelir mi?önce apu da sistemi açın öncelikli vga tercihini pcie olarak ayarlayın kaydedin, işlemciyi değiştirdiyseniz biosu sıfırlayıp ekran kartına hdmi takılı şekilde boot edin.
Bios u sıfırladınız mı? önce bios u sıfırladığınızdan emin olun eski sistemede nasıl açıyorsanız o şekilde bilgisayarı açın, Açılmıyorsa psu yada başka bir bileşen zarar görmüş olabilir..?Hocam ekran kartını çıkartmama rağmen çalışmıyor. Aslında bir şeyden şüpheleniyorum ilk takmamda ekran kartı kablosunu yanlış takmış olabilirim. PCI ile CPU kabloları karıştı büyük ihtimalle. Bundan dolayı PSU'ya zarar gelir mi?
Bios ile düzelebilirYeni ekran kartını taktıktan sonra sistemde bir LED bile yanmamaya başladı. Olmadı diye ekrana kartını çıkarttım yine çalışmadı, bütün kabloları çıkartıp taktım yine çalışmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
vga hdmı ya da display port bunlardan hangisini kullanıyorsunuz ayrıca ekran kartına takdığına emin misinÜstünde PCI yazıyor 6+2