Neler Yeni

Yeni ekran kartında görüntü gelmiyor.

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yiğit Güney
Merhabalar , bugün ekran kartım geldi fakat ne yaptıysam görüntü gelmiyor. İlk açılışta sol üstte bir çizgi çıkıyor o kadar . Daha sonrasında sinyal yok diyor. Servise götürdüm onlar da çalıştı eve geldim yine çalışmıyor . Eski ekran kartım çalışıyor yenisi çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

Emir.jk

80+ Bronze
Merhabalar , bugün ekran kartım geldi fakat ne yaptıysam görüntü gelmiyor. İlk açılışta sol üstte bir çizgi çıkıyor o kadar . Daha sonrasında sinyal yok diyor. Servise götürdüm onlar da çalıştı eve geldim yine çalışmıyor . Eski ekran kartım çalışıyor yenisi çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor?
Ekran kartlarını kendi sistemlerine mi takıyorlar yoksa direk senin kasa mı onlarda açıldı büyük ihtimalle anakartında sorun var

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yiğit Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartlarını kendi sistemlerine mi takıyorlar yoksa direk senin kasa mı onlarda açıldı büyük ihtimalle anakartında sorun var
Kendi sistemlerine taktılar. Hayır benim anakartımda bir sorun olamaz çünkü şuan bunu yazarken bile eski ekran kartını kullanıyoruım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,094
İsim
Murat Orhan
sol üstte çizgi çıkıyorsa ekran kartı değildir o sorun. Sistem boot edecek diski göremiyor. O çizgi yanıp sönüyor mu ya da gidip geliyor mu sürekli?

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)
DDU ile eski ekran kartınızın sürücülerini kaldırıp yeni ekran kartınızın sürücüsünü yükleyin.

Pardon yeni gördüm, yeni aldığın kartta muhtemelen arıza var.

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yiğit Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DDU ile eski ekran kartınızın sürücülerini kaldırıp yeni ekran kartınızın sürücüsünü yükleyin.
Bunu da yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon yeni gördüm, yeni aldığın kartta muhtemelen arıza var.
Bu sabah geldi kart , 2 Saat geçmeden servise gittim aynı kart ile kendi sistemlerine taktılar ve çalışıyor. Kartta arıza yok.

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
ilginç

neonox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yiğit Güney
Yeni anakartında sıkıntı olabilie
Arkadaşlar mesajları okumuyor musunuz?
Hadi yeni yazılanları okumadınız. Benin ilk yazdığımda zaten eski ekran kartı çalışıyor, yenisi çalışmıyor diye yazmışım.

Noxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Deniz TAŞKIN
Display portta bagladiysan monitörden tuşlarla display moda gecmelisin. Hdmi ise aynı şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,516
Üyeler
162,698
Son üye
Eymen Ç.
Top Bottom