Hayır çıkartmadım ve bir kaç kere de çıkartıp geri taktımyanlislikla cikartmadiginiza emin misiniz?
çok net hatırlamamakla birlikte biostan resize bar özelliğini açtıysanız csm(adını yanlış hatırlıyor olabilirim) diye bir sekme devreye giriyor. o yüzden görünmüyor benim de başıma gelmişti. csm ya da cms gibi bir sekme var biosta onun ayarını değiştirin düzelecektir.Bilgisayarıma yeni bir ekran kartı aldım ve sisteme taktıktan sonra m2 ssd gözükmüyor Biosta da gözükmüyor
Nerden değiştireceğim biliyor musunuz anakartım Gigabyteçok net hatırlamamakla birlikte biostan resize bar özelliğini açtıysanız csm(adını yanlış hatırlıyor olabilirim) diye bir sekme devreye giriyor. o yüzden görünmüyor benim de başıma gelmişti. csm ya da cms gibi bir sekme var biosta onun ayarını değiştirin düzelecektir.
Şuanda ayarı değiştirdim fakat hala ssd gözükmüyorNerden değiştireceğim biliyor musunuz anakartım Gigabyte
Nerden değiştireceğim biliyor musunuz anakartım Gigabyte
Denedim fakat hala olmadıizle burda gösteriyor. böyle dene kardeşim. eğer düzelirse bilgi verirsen sevinirim.