yazdıklarımdan birini siliyorum o zaman sıkıntı olur mu ?hayır
cpu: 5600Değerli Dostlarım biliyorsunuz yeni F/P kralı bir sistem hazırlıyorum, amacımız en iyisi olması ve sizden yorumlarda yeni sistemimizin fiyatı ve özellikleri hakkında "uçmadan" tahmin isteyeceğim. Bu tahminde (fiyat+özellik) dengesini bilen veya en çok yaklaşan ilk üyemize GTX 1660 Super ekran kartı hediye edeceğim. Kazanan sistem videosundan sonra açıklanacak.
Örnek tahmin şekli;
FİYAT:
xxxxxxxxx TL
ÖZELLİKLER:
cpu
anakart
ram
vga
ssd
kasa
psu
veya PSU'lu kasa modeli
Yorumlarda gereksiz konuşmalar tartışmalar uzayan konuşmalar olmasın aksi halde uyarı alırsınız hatta banlanabilirsiniz banlanan kişiye de tahmini doğru bile olsa topluluğumuza yaşattığı gürültü nedeyli ödülü verilmez bir sonrakine devredilir.
ÖNEMLİ NOT: Yorumunuzu Sonradan Güncellenirseniz Cevabınız Doğru Bile Olsa Elenirsiniz! TEK ATIMLIK KURŞUNUNUZ VAR!
ÖNEMLİ NOT2: Yorumunuzu sadece yazım yanlışlarını düzeltmek ve eksik yazılan bileşeni eklemek için güncelleyebilirsiniz.
İmkansızFİYAT:
19.999 TL
ÖZELLİKLER:
CPU : İ5 13400F
ANAKART: Asus Prime B660M-K
RAM : Kingston Fury CL18 3600 Mhz
VGA : Asus Tuf RTX 3080 oc 10 GB
SSD : Kingston NV2 1 Tb
Kasa : Vento Vg04f Gaming Kasa
Psu : Cooler Master MWE 700W 80+ Bronze
OhaaaFİYAT:
14799 TL
ÖZELLİKLER:
i5 12400f
Asus prime H610m-k
Adata XPG 16GB (2×8) 3200MHz DDR4
Asus dual 3070
WD SN570 500GB
Vento kasa
FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze
fiyatı eklemeyi unuttum düzenlememek için buraya yazıyorum 11500 TLcpu: 5600
anakart: gigabyte b450m k
ram: gskill 2x8 3200mhz ram
vga: rx 6700 pulse
ssd: adata 512gb m2 ssd
kasa: gamebooster 600w
FİYAT:Değerli Dostlarım biliyorsunuz yeni F/P kralı bir sistem hazırlıyorum, amacımız en iyisi olması ve sizden yorumlarda yeni sistemimizin fiyatı ve özellikleri hakkında "uçmadan" tahmin isteyeceğim. Bu tahminde (fiyat+özellik) dengesini bilen veya en çok yaklaşan ilk üyemize GTX 1660 Super ekran kartı hediye edeceğim. Kazanan sistem videosundan sonra açıklanacak.
Örnek tahmin şekli;
FİYAT:
xxxxxxxxx TL
ÖZELLİKLER:
cpu
anakart
ram
vga
ssd
kasa
psu
veya PSU'lu kasa modeli
Yorumlarda gereksiz konuşmalar tartışmalar uzayan konuşmalar olmasın aksi halde uyarı alırsınız hatta banlanabilirsiniz banlanan kişiye de tahmini doğru bile olsa topluluğumuza yaşattığı gürültü nedeyli ödülü verilmez bir sonrakine devredilir.
ÖNEMLİ NOT: Yorumunuzu Sonradan Güncellenirseniz Cevabınız Doğru Bile Olsa Elenirsiniz! TEK ATIMLIK KURŞUNUNUZ VAR!
konunun açıklamasında fiyatı vb yazmayı unutursanız ekleyebilirsiniz gibi bir not var bence düzenlesen sorun olmazfiyatı eklemeyi unuttum düzenlememek için buraya yazıyorum 11500 TL
FİYAT 9999TLDeğerli Dostlarım biliyorsunuz yeni F/P kralı bir sistem hazırlıyorum, amacımız en iyisi olması ve sizden yorumlarda yeni sistemimizin fiyatı ve özellikleri hakkında "uçmadan" tahmin isteyeceğim. Bu tahminde (fiyat+özellik) dengesini bilen veya en çok yaklaşan ilk üyemize GTX 1660 Super ekran kartı hediye edeceğim. Kazanan sistem videosundan sonra açıklanacak.
Örnek tahmin şekli;
FİYAT:
xxxxxxxxx TL
ÖZELLİKLER:
cpu
anakart
ram
vga
ssd
kasa
psu
veya PSU'lu kasa modeli
ÖNEMLİ NOT: Yorumunuzu Sonradan Güncellerseniz Cevabınız Doğru Bile Olsa Elenirsiniz! TEK ATIMLIK KURŞUNUNUZ VAR!
ÖNEMLİ NOT2: Yorumunuzu sadece yazım yanlışlarını düzeltmek ve eksik yazılan maksimum bir bileşeni eklemek için güncelleyebilirsiniz.