Neler Yeni

Yeni fitness başlayacak olan birisi hangi programı tercih etmeli?

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Yarın salona gideceğim ama 2 program arasında kaldım sizce bu programlardan hangisi yeni başlayan birisi için en uygunu olur? Boy 1.72 Kilo 65

Serdar Aktolga'nın programı gözümü korkuttu açıkçası baya ağır gibi. Siz ne düşünüyorsunuz hangisi daha iyi olur? Bir de kilo hesabını nasıl yapacağım? Ağırlık belirlemeden bahsediyorum seti çıkarabildiğim ağırlık ile mi devam edeceğim yoksa onun da boy kilo ile bir matematiği var mı?

BurakAkgn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Burak Akgün
Yarın salona gideceğim ama 2 program arasında kaldım sizce bu programlardan hangisi yeni başlayan birisi için en uygunu olur? Boy 1.72 Kilo 65

Serdar Aktolga'nın programı gözümü korkuttu açıkçası baya ağır gibi. Siz ne düşünüyorsunuz hangisi daha iyi olur? Bir de kilo hesabını nasıl yapacağım? Ağırlık belirlemeden bahsediyorum seti çıkarabildiğim ağırlık ile mi devam edeceğim yoksa onun da boy kilo ile bir matematiği var mı?
salondaki hocalara hangi hareketi ne kadar ve nasıl yapman gerektigini sorabilirsin onlar yardımcı olurlar

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

İlk ay zaten full body ısınma amaçlı bi program yazar. Sonra hoca yardımı ile yapabilirsin.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
salondaki hocalara hangi hareketi ne kadar ve nasıl yapman gerektigini sorabilirsin onlar yardımcı olurlar
Bazı hocaların çok ilgilenmediğini herkese aynı programı verdiklerini duydum. Ucuz ama kaliteli bir salona gireceğim Spor İstanbul tesislerinden yararlanacağım hocalar çok ilgilenmezse diye kendim öğreniyorum. Bir de bazı hareketler diğer hareketlere göre daha çok kas çalıştırıyormuş o yüzden bu tarz programlar çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Top Bottom