Ryzen 5 2600-3500x 1650-1660super lütfen parçalar biraz iyi olsun bilgisayar alcam @Abdullah HacıgülArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
10400F varken neden ryzen 5?Gtx 1660 super veya gtx 1660ti ve buna uygun amd ryzen 5 serisi işlemci
Monitörlü olsun lütfen (144hz)Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
10400f daha mantıklı.Ryzen 5 2600-3500x 1650-1660super lütfen parçalar biraz iyi olsun bilgisayar alcam @Abdullah Hacıgül
Abi bunun gibi monitör dahil bir sistem olsunArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi bunun gibi 144hz monitörlü bir sistem olsun AMD dememize gerek yok diye düşünüyorum ve olursada rx5500xt li bir sistem olursa üstüne bunun gibi 4-5 bin TL olursa tadından yenmez bu sefer 100.00bin like gelirArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 + Rx 5500XT veya Rx 580 olabilir reis . Senden hızlısı mezardaArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüleGüzel bir monitör olsun geri kalanını sen daha iyi bilirsin @Abdullah Hacıgül