İ5 10400f veya daha yüksek bütçe için 5600x 3060 tiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
3050 çıktı mı sence10400f rtx 3050ti
veya
rx 5700xt 10400f
b460
çıkarsa.İ5 10400f veya daha yüksek bütçe için 5600x 3060 ti
Mesaj otomatik birleştirildi:
3050 çıktı mı sence
ben istemiyorum para yok sadece kafadan attım zaten imkansız bir şeyBence sen öyle istiyosun
@Abdullah Hacıgül@Abdullah Hacıgül abi peki sistem ne zaman gelecek abi cevap ver lütfen
Kimsenin bilmemesi en iyisi olur. Siz paranizi hazır tutun. Bildirimlerinizi de açın. Paylaşıldığı zaman bildirim gelecektir hemen alirsiniz.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın
Reis sistemi ne zaman toplayacaksın ona göre hazırda duralım.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle