Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
r 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
r5 3600 veya 3500 yanına rx5600xt çok iyi olur be abim

zamanında dadg2 alan birisi olarak hala aynı sistemi kullanıyorum maşallah tık demedi sistem hala akıyor üstelik o zaman sadece 100 ₺ farkla saphirre rx 590 oc 8 gb almıştım vay be

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Rtx 3060ti li bir sistem pls :d

Alıntıyı görüntüle
amd + 1660 super ve stokta uzun süre dursun

R5 1600 AF , R3 3100, R5 2600,R5 3500x
B450
16 gb 3200
480 ssd
1660S, 5600xt,2060,
650w 80+ kasa
144 hz 1ms
Klavye
mouse
Kulaklik
mouse pad

0 dan 100 e bir sistem olabilir bilgisayari olmayan tum ihtiyac sahibi insanlara anahtar teslim sizin suzgecinizden gecmis ve gercek anlamda Fiyat / Performans urunleri onerebilirseniz super olur.

Basarilarinizin devamini dilerim.

Saygilar & Sevgiler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri