Bence 2 sistem yapmalısın abi biri fiyat performans olarak en ucuzu olmalı diğeri ise tam bir performans kralı olmalıDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
ben de oyun oynuyorum fakat o 6-7k ya gelecek PC benim render işlerime yetmez.hocam artık sistemler üst seviye oldu.bazı insanların o kadarına ihtiyacı yok.cs valorant oynatsa yeter diyorlar fakat bu kitle için güzel bir şey bulmak imkansız.
Apu sistem fena olmaz bütçesi fazla olmayan kişiler için hem ilerde ekran kartı almak için zamanları olucakDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınızbence bir
15 k butcem var senden şoyle guzel 6700xt patlatmani bekliyorummmmDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
RTX 3060 lı f/p sistem gelirse tadından yenmez abim.Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Abi bence 5k ya güzel Apu sistem gelebilir.Ryzen 7 5700g ama bence 5700g yi 5kya adam akıllı bir şekilde cikaramazsinDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Herkesi mutlu edecek bir PC çıkamaz ki çoğu kişinin parası yok ve oyun oynamak istiyor yüksek FPS çoğu kişide 13 bin TL üzeri performans Canavarı istiyorben de oyun oynuyorum fakat o 6-7k ya gelecek PC benim render işlerime yetmez.