JSezar
80+ Silver
hocam sende kendi işine göre bir şey alırsın.ben de oyun oynuyorum fakat o 6-7k ya gelecek PC benim render işlerime yetmez.
hocam sende kendi işine göre bir şey alırsın.ben de oyun oynuyorum fakat o 6-7k ya gelecek PC benim render işlerime yetmez.
Abi 13-14 bin civarlarında rtx 3060lı bir sistem güzel olurduDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Ryzen 5 5600x ile sağlam bi sistem güzel olur reisDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayın
Dostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayını
Bütçe dostu bir sistem olsunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Rx 6400,i3 10100f yada r3 4100 yeni Bi kart incelemiş olursunDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Giriş orta segment 6 9 k arası bı sistem de olabilir abi herkes faydalanır çoğu kişinjn parası çok sınırlıDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Rx 6600 lü olsa cok iyi olur bide geçenki gibi 10000 civarı olsa geçenkini alamadım bunu almayı düşünüyorumDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Bence Intel core i5 12400f/ RTX3060/16GB RAM/500GB SSD M.2 olmalı genel olarak 16k&17k arasında geziyor fiyatları bence güzel olabilir böyle bir sistemDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
Rtx 3070 ti intel i5 12. Nesil bir sistem olursa cok guzel olurDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız
R5 5600 - X ve 6700xt / 3060Tİ gibi bir sistem gelirse süper olur. 6700xt Asus geri ödeme kampanyası ile tadından yenmezDostlarım konu başlıktaki gibi yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen konu ile alakasız yorumlarda bulunmayınız