Neler Yeni

Yeni gta6 sizintisi 🫡

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Umut Şener
Olum adamların sistemlerde bile kasıyor oyun.Bizim 1050ti'lara acımaz bu

SametSW

80+ Bronze
GTA 5 e sanki modlamışlar bana öyle geldi.
Bende öyle düşündüm fakat telif gelince bilemedim 3 gün sonra gorucez bir şeyler umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir Rockstar çalışanının oğlu tarafından sızdırıldığı iddia ediliyor. Sızıntılar gerçek, GTA 5 haritası ile alakası yok bu arada.
Otoyolu çok benzettim gta 5e ondan Geri kalanı bence de benzemiyor

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lisans ile gelmez özellikle gta serisine o arabalarla garip garip şeyler yaparlar markalar rahatsız olur yoksa rockstar için o çerez parası
Ne yaptıkları umurumda değil açıkcası. Firmada bunun zaten bilincinde olur lisans veriyorsa. Oyundaki bir içeriğe kuduruyorsa zaten lisans vermesin.

Yapay ya da çakma araçlar görmek benim açıkcası hoşuma giden bir şey değil. $10 fazla vereyim ama lisanslı orijinal olsun her şey. Benzer şekilde PES'in de yıllarca lisans almadan saçma bir görüntü oluşturduğunu da gördük.

SametSW

80+ Bronze
Gerçekse bu arada çok tatli bir hava var Gökdelenler güzel gözüküyor fakat miami de bu kadar yüksek gökdelenler yok acaba farklı farklı Yerler mi var

The Semih

80+ Gold
Görüntünün gerçek olma olasılığı yüksek çünkü binalar Vice city binaları ile aynı ve güneşli tarafda kocaman plaj var.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
misfit
Gerçekse bu arada çok tatli bir hava var Gökdelenler güzel gözüküyor fakat miami de bu kadar yüksek gökdelenler yok acaba farklı farklı Yerler mi var
Miami'de onlarca gökdelen var. Sızıntıya bakarsak birebir benzetmeye çalışmışlar.

SametSW

80+ Bronze
Miami'de onlarca gökdelen var. Sızıntıya bakarsak birebir benzetmeye çalışmışlar.
Iclerinde demiştim dış tarafında var fakat burası plaja çok yakın o yüzden özellikle sanırsam uzun bir Yer varya orası insallahda böyledir

Aman a0 turkce var bende işte hahsjahx İç taraflarda çok var fakat haritada biraz uzakta Gokdelenler gerçekte Plaja daha yakın Gokdelenler gerçi uzağı göremiyoruz belki Okyanusun dibindedir gokdelenlwr

The Semih

80+ Gold
Iclerinde demiştim dış tarafında var fakat burası plaja çok yakın o yüzden özellikle sanırsam uzun bir Yer varya orası insallahda böyledir
Harita tahminimdende büyük Km kare olayını çok net yansıtmışlar uzakdaki binalardan anlasılıyor ve burası mapin sağ tarafları.

1701553333870.png

SametSW

80+ Bronze
İnşallah haritayı görürüz yukarıdan bir şekilde iste o zaman büyüklüğü netleşir

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Bildiğin gta 5 bu.