Neler Yeni

YENİ HAZIR SİSTEM GELDİ - RTX 2060

Mert555

80+ Bronze
Dostum senin sıkıntın mı var, elektrikleri ineklerin memesinden mi çekiyor esnaf. Doğalgazı asgari ücreti nerden alıyor. Allahım sabır ver
Hocam bana esnaftan asgari ücretle çalışan insanlardan bahsetme. Demogoji yapma hocam. Çok düşünüyorsanız insanları fiyat algısıyla süründürüp fiyat algısını yükseltmeyin. 6600xt’yi tek toplayınca 14k ediyor bileşenler burada hani. 13.5k nasıl olmaz ben şahsen anlayamadım bu işi soruyorum efendice nasıl olamıyor diye. Başka yerlere çekiyorsun. birde esnaftan milletten bahsetmeyin lütfen.

Hocam bana esnaftan asgari ücretle çalışan insanlardan bahsetme. Demogoji yapma hocam. Çok düşünüyorsanız insanları fiyat algısıyla süründürüp fiyat algısını yükseltmeyin. 6600xt’yi tek toplayınca 14k ediyor bileşenler burada hani. 13.5k nasıl olmaz ben şahsen anlayamadım bu işi birde esnaftan milletten bahsetmeyin lütfen.
Sen bana bir şey sorma ya da yazma. Sana anlatsam da anlamazsın. Sen başkalarıyla fikir alışverişi yap

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Senle tartışamıyoruz medenice maalesef. Ben gayet medeni bir insanımdır fakat siz sürekli konuyu başka yere çekiyorsunuz neyse haklısınız teşekkürler iyi günler.
Silindi

Son düzenleme:
Kardeş adam yerine koyup tartışma bunları boşver, bunların tek savunduğu tez karamsarlık, pahalılık, kendi hayat başarısızlıklarına etiket arama çaresizliği. Kart fiyatları dünya çapında düşmeye başladı resmi olarak, miningciler ring dağıtmaya başladı daha da düşmesi öngörülüyor yeni kartlarla beraber ki bunları söyleyen insanlar sektörün önde gelenleri. Bunun küçük hayatı göremiyor bunları. X ekran kartı 500 dolarsa TL olarak karşılığı 500x13.50=6.750 ₺ dir. Yurtdışında almak istediğin zaman adam sana senin ülkende enflasyon var sana 13.000 ₺ mi diyor? @systemmaker
Seni ilk ve son defa adam yerine koyup söylüyorum. Yurtdışında adam giderleri içim 500 dolara %5 kar koyuyorsa burda giderleri fazla olduğu için %15 koyuyor. Daha bunu anlamaktan aciz 2 insansınız.
Senin hayal edemeyeceğin sistemler her gün benim elimden geçiyor küçük dünyamda
Bir dahakine yazdığına dikkat et

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Normal fiyat, indirim yok.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Seni ilk ve son defa adam yerine koyup söylüyorum. Yurtdışında adam giderleri içim 500 dolara %5 kar koyuyorsa burda giderleri fazla olduğu için %15 koyuyor. Daha bunu anlamaktan aciz 2 insansınız.
Engel

Son düzenleme:
Bu arkadaşa kart satarken +%15 satsın nvidia. Biz global mprsi üzerinden alacağız. Engel.
40 akıllıyı bir delille yenersin, 1 cahili 40 delille yenemezsin. Bu da onlardan biri işte. Forumda var bunun gibi 2-3 kişi daha. Müşterilere nvidianın sattığını sanıyor kartları :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değiştirme mesajı biraz yazdığının arkasında dur :)

Mert555

80+ Bronze
Senin hayal edemeyeceğin sistemler her gün benim elimden geçiyor küçük dünyamda
Allah daha çok versin. Öyle konuşmalar yaptınki firmalarda olan suç bende hissetmeye başladım. Özür dilerim fiyatları arttırdığınız için.

Sektör sizin ya da benim düşüncemize göre ilerlemiyor. Testlerde RTX 3050, RTX 2060'ın gerisinde.

Alıntıyı görüntüle
bu tarz grafiklerle çok rahat oynanıyor dostum. Çoğu kanallarda hatta rastlıyoruz buna. adama nvidia sponsor oluyor onu üstte tutuyor. AMD sponsor oluyor onu üstte tutuyor. Anlayacağın o işler 2 tane grafik bulmakla olmuyor :D

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
bu tarz grafiklerle çok rahat oynanıyor dostum. Çoğu kanallarda hatta rastlıyoruz buna. adama nvidia sponsor oluyor onu üstte tutuyor. AMD sponsor oluyor onu üstte tutuyor. Anlayacağın o işler 2 tane grafik bulmakla olmuyor :D
Alıntı yaptığım kanal Hardware Unboxed kanalıdır. Biraz araştırırsanız güvenilirliğine kanaat getirirsiniz. Geçmişte sponsor oluyor dediğiniz Nvidia'ya kafa tutma cesaretini göstermiş ve ters düşmüş bir kanaldır.
Gamers Nexus'un grafiğini de atabilirim ikna olmadıysanız. Sonuç değişmez. Performans olarak RTX 2060 > RTX 3050.
Donanım Arşivi'nin incelemesinden bahsetmiyorum bile.
Hahaha reaksiyonuyla reaksiyon puanımı 1 adet artırdığınız için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.

SHODAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Ali Kls
Nvidia 3050'yi 2060'dan kötü gösterip hem yeni çıkan kartın beklentileri karşılamadığını göstermeye çalıştı hem de yeni kartının satışlarını baltalamaya çalıştı yani grafiklerle oynayarak :D

Alıntı yaptığım kanal Hardware Unboxed kanalıdır. Biraz araştırırsanız güvenilirliğine kanaat getirirsiniz. Geçmişte sponsor oluyor dediğiniz Nvidia'ya kafa tutma cesaretini göstermiş ve ters düşmüş bir kanaldır.
Gamers Nexus'un grafiğini de atabilirim ikna olmadıysanız. Sonuç değişmez. Performans olarak RTX 2060 > RTX 3050.
Donanım Arşivi'nin incelemesinden bahsetmiyorum bile.
Hahaha reaksiyonuyla reaksiyon puanımı 1 adet artırdığınız için teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
sen bu kafayla devam et :) aynennn devam

Top Bottom