Modart'ın sistemini bekleyerek 13.5k'ya rx6600xt almak mantıklı.Fiyatı biraz fazla mı sanki? 11.000 civarı olsa tak alınırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce 15kya rx6600xtli sistemmi mantıklı yoksa bunu almak mı?
Modart'ın sistemini bekleyerek 13.5k'ya rx6600xt almak mantıklı.Fiyatı biraz fazla mı sanki? 11.000 civarı olsa tak alınırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sizce 15kya rx6600xtli sistemmi mantıklı yoksa bunu almak mı?
O ne zaman çıkar baya iyi sistem gibi duruyorModart'ın sistemini bekleyerek 13.5k'ya rx6600xt almak mantıklı.
Ayın 23'ü demişti Modart. Tabi değişebilir kesin değil. Paranız hazırsa bunu da alabilirsiniz.O ne zaman çıkar baya iyi sistem gibi duruyor
Param hazırda şimdi rx6600xt alabilmek varken sadece 1000TL farkla hemde beklemek çok daha mantıklı. Keske r5 3600 ile çıksa sistem efsane olur o zamanAyın 23'ü demişti Modart. Tabi değişebilir kesin değil. Paranız hazırsa bunu da alabilirsiniz.
Sonra durduk yerde kulağım çınlamasın
Abdullah bu mesaja gülmüş. Vaziyet alınModart'ın sistemini bekleyerek 13.5k'ya rx6600xt almak mantıklı.
O fiyat olmaz diye mi güldü yoksa daha ucuzunu yapacak ondan mı güldü anlamadım.Abdullah bu mesaja gülmüş. Vaziyet alın
O fiyata 6600xt hiç sanmıyorum, 6600 olabilirModart'ın sistemini bekleyerek 13.5k'ya rx6600xt almak mantıklı.
Valla bi kendi sistemininki bir de bu konuda şifreli bir anlatımla konuşuyor ama anlamadım.Abdullahcım ne diyorsun tam desen şuan kafam yandı