Neler Yeni

YENİ HAZIR SİSTEM GELDİ - RTX 2060

Mert555

80+ Bronze
Sadece işlemci ve ekran kartı 12,5-13 yapar
Valla hocam işlemci modelini sordum ama cevap gelmeyince ben söyleyeyim i5 11400f 2100₺ - 6600xt gaming gecesinde 2 haftadır 9200₺ 11.300₺ tutuyor bu ikili. Hadi rog strix olsun o da 9500’e falan geliyordu. 11.600₺ oluyor öylede. Bilginize.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam fazla degil derken gecen ay itopya ayin sisteminden rx6600 i5 11400 sistem 12k dan satisa koydu
Koydu ve vatan bilgisayar bile 11.500’e koydu ardından. 12 taksit peşin fiyatına hemde.

Valla hocam işlemci modelini sordum ama cevap gelmeyince ben söyleyeyim i5 11400f 2100₺ - 6600xt gaming gecesinde 2 haftadır 9200₺ 11.300₺ tutuyor bu ikili. Hadi rog strix olsun o da 9500’e falan geliyordu. 11.600₺ oluyor öylede. Bilginize.

Koydu ve vatan bilgisayar bile 11.500’e koydu ardından. 12 taksit peşin fiyatına hemde.
WhatsApp mı burası dostum sen yazar yazmaz cevap vericez. Abdullahın daha önce verdiği cevap gibi. Zaman makinesine binip alabiliyorsan git al

Mert555

80+ Bronze
Ben anlayamıyorum hocam şimdi ethereum sürekli düşüyor ama fiyatlar sürekli artmalı diyoruz.

WhatsApp mı burası dostum sen yazar yazmaz cevap vericez. Abdullahın daha önce verdiği cevap gibi. Zaman makinesine binip alabiliyorsan git al
Sağolun hocam sayenizde beklemeye karar verdim anlık arkadaştan gelen bilgiye göre o gün gaming gecesinde dolar yine bu seviyedeymiş ve eth 44k’mış ve şuan 38k’ya düştü sayenizde daha indirimli bulucam bu hafta teşekkürler.

Size göre ne olur hocam diğer sitelerde geçen hafta 13k olan fiyatlar 14k’ya mı çıkıyor hocam.

Bu arada neden kızdınız hocam? Ben sadece 14k’ya tekli toplanıyor demiştim. Sizin 13.5k’ya 6600xt zor demenize. Kötü bir şey demedim farkındaysanız.

Son düzenleme:
Ben anlayamıyorum hocam şimdi ethereum sürekli düşüyor ama fiyatlar sürekli artmalı diyoruz.

Sağolun hocam sayenizde beklemeye karar verdim anlık arkadaştan gelen bilgiye göre o gün gaming gecesinde dolar yine bu seviyedeymiş ve eth 44k’mış ve şuan 38k’ya düştü sayenizde daha indirimli bulucam bu hafta teşekkürler.

Size göre ne olur hocam diğer sitelerde geçen hafta 13k olan fiyatlar 14k’ya mı çıkıyor hocam.

Bu arada neden kızdınız hocam? Ben sadece 14k’ya tekli toplanıyor demiştim. Sizin 13.5k’ya 6600xt zor demenize. Kötü bir şey demedim farkındaysanız.
Sen hiç markete gitmiyor musun, geçen hafta 50 lira olan peynir bu hafta 60

Yanlış Bilgilendirme
2060 daha iyi hocam, niye almayasınız.

Evet dünkü sisteme göre çok ucuz çıktı anlamadım ben de.
ben 3050 den iyi oldugunu düşünmüyorum dostum . Gerek performans gerek ise Rtx çekirdekleri yüzünden

Mert555

80+ Bronze
Sen hiç markete gitmiyor musun, geçen hafta 50 lira olan peynir bu hafta 60
Pc’lere zam gelmesinin sebebi inekler mi hocam. Ne anlatıyorsunuz hocam Allah aşkına? :D ethereum yükselse fiyatlar 3 kat uçacaktı ve bana burada ethereum yükseldi napalım diyecektiniz ama ethereum düşünce de başka örneklere mi geliyoruz. Firmalar aylardır üzgünüz bizde böyle yapmak istemiyoruz vs. diyorlar ama şimdi daha iyi anlıyorumki bu yorumlar samimiyetsiz yalan sözlermiş galiba.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Agam 13.5k ya rx6600xt zor bence dalga anlamında güldü 😂 Ama sana bir sorum olcak pcde güncel oyunları oynamak isteyen birisi için 100fps+aldıracak bir sisttemmi bu sistem? Örn PUBG csgo daylight 2 vs
Neyine zor diye dalga geçeçek usta itopyada 2 hafta önce 13.500 Dü 6600xt

Sistem tabii ki

Pc’lere zam gelmesinin sebebi inekler mi hocam. Ne anlatıyorsunuz hocam Allah aşkına? :D ethereum yükselse fiyatlar 3 kat uçacaktı ve bana burada ethereum yükseldi napalım diyecektiniz ama ethereum düşünce de başka örneklere mi geliyoruz. Firmalar aylardır üzgünüz bizde böyle yapmak istemiyoruz vs. diyorlar ama şimdi daha iyi anlıyorumki bu yorumlar samimiyetsiz yalan sözlermiş.
Aga. Bazı aklı evvel arkadaşlar var. Enflasyondaki fiyat artışının bu sistemlere yansıyacağını düşünüyorlar. Ancak şuan dolar bizim ülkemiz için öyle yada böyle düşük seviyede. Bu sistemlerde doğrudan dolarla ilgili.

Pc’lere zam gelmesinin sebebi inekler mi hocam. Ne anlatıyorsunuz hocam Allah aşkına? :D ethereum yükselse fiyatlar 3 kat uçacaktı ve bana burada ethereum yükseldi napalım diyecektiniz ama ethereum düşünce de başka örneklere mi geliyoruz. Firmalar aylardır üzgünüz bizde böyle yapmak istemiyoruz vs. diyorlar ama şimdi daha iyi anlıyorumki bu yorumlar samimiyetsiz yalan sözlermiş galiba.
Dostum senin sıkıntın mı var, elektrikleri ineklerin memesinden mi çekiyor esnaf. Doğalgazı asgari ücreti nerden alıyor. Allahım sabır ver

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
ben 3050 den iyi oldugunu düşünmüyorum dostum . Gerek performans gerek ise Rtx çekirdekleri yüzünden
Sektör sizin ya da benim düşüncemize göre ilerlemiyor. Testlerde RTX 3050, RTX 2060'ın gerisinde.

1644774676667.png

louis bloom

80+ Silver

trifor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Emirhan
Herkes ekonomist olmuş aga kendi çapında maşallah

Mert555

80+ Bronze

Sistem tabii ki

Aga. Bazı aklı evvel arkadaşlar var. Enflasyondaki fiyat artışının bu sistemlere yansıyacağını düşünüyorlar. Ancak şuan dolar bizim ülkemiz için öyle yada böyle düşük seviyede. Bu sistemlerde doğrudan dolarla ilgili.
ben sana söyleyeyim. Bahane bahane bahane. Bahane ya dolar olucak ya dünya krizi ya ethereum ethereum ve dolar düştü mü dünya krizi. İneklere kadar geldik maalesef.

Herkes ekonomist olmuş aga kendi çapında maşallah
Aynen maalesef doğru.

Sistem tabii ki

Sen enflasyonun sistemlere yansımayacağını mı söylüyorsun?

ben sana söyleyeyim. Bahane bahane bahane. Bahane ya dolar olucak ya dünya krizi ya ethereum ethereum ve dolar düştü mü dünya krizi. İneklere kadar geldik maalesef.

Aynen maalesef doğru.
Sen ya 15 yaşında falansın, ya da çok güzel trol taklidi yapıyorsun. Tutturmuş ethereum ethereum. Firmalar oturuyor diyorki ethereum düştü bizde hemen fiyatları düşürelim. Mert'e mahçup olmayalım. :) bu firmalar işçi çalıştırmıyor, elektrik su doğalgaz kullanmıyor. Ya hadi dostum. Sana 2.ye söylüyorum sen bana bir şey yazma ya da sorma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,461
Üyeler
165,022
Son üye
aykut407