Yeni hdd taktim sistem e diye ayirdi

Sidar...

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
merhaba birinci sorum sisteme yeni hdd taktım sistem e diye ayırdı bu 550 mb lik yeri bu nedir
2.sorum 250gb lik sata ssd ye sistem kurulu ben buraya depolama alanını genişletmek istediğim zaman olmuyor neden olabilir (disk yönetiminden)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20230228_223643.jpg

@Emmree

merhaba birinci sorum sisteme yeni hdd taktım sistem e diye ayırdı bu 550 mb lik yeri bu nedir
2.sorum 250gb lik sata ssd ye sistem kurulu ben buraya depolama alanını genişletmek istediğim zaman olmuyor neden olabilir (disk yönetiminden)

Alıntıyı görüntüle

@Emmree
HDD içinde önemli dosyan var mı?

Alıntıyı görüntüle

@Emmree

1. olarak harddiski ya kurarken 2 farklı klasöre ayırdın ya da 2. el aldın aldığın kişi bu şekilde kurmuş disk birleştirme işlemini youtube dan izleyerek yapabilirsin daha kolay olur anlatırsam anlamayabilirsin.

2. olarak zaten 250 gb olan ssd yi nasıl genişletebilirsin onu tam olarak anlayamadım zaten sisteminde 225 olarak görünen şey o

1. olarak harddiski ya kurarken 2 farklı klasöre ayırdın ya da 2. el aldın aldığın kişi bu şekilde kurmuş disk birleştirme işlemini youtube dan izleyerek yapabilirsin daha kolay olur anlatırsam anlamayabilirsin.

2. olarak zaten 250 gb olan ssd yi nasıl genişletebilirsin onu tam olarak anlayamadım zaten sisteminde 225 olarak görünen şey o
1.si ni biliyorum ve yaptım 250 gb birlistetirmeyi yeni diski ek olarak c yerel c ye ekleyebilirmiyim bf 2042 game pass ten oynuyorum xbox ea Play aynı klasörde olmaksı lazım ea Play dosya konumunu yerel f için gösterdim yuklucem bf tekrar (53gb indirme gelmiş bende sildim oyunu ) tekrar indiricem Bi sorun ile karşılaşırsam o sorunu direk hal edeyim

Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimine girip fotoğraf atar mısın?
Yarın atsam olurmu pc kapalı şuan ben

1.si ni biliyorum ve yaptım 250 gb birlistetirmeyi yeni diski ek olarak c yerel c ye ekleyebilirmiyim bf 2042 game pass ten oynuyorum xbox ea Play aynı klasörde olmaksı lazım ea Play dosya konumunu yerel f için gösterdim yuklucem bf tekrar (53gb indirme gelmiş bende sildim oyunu ) tekrar indiricem Bi sorun ile karşılaşırsam o sorunu direk hal edeyim

Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimine girip fotoğraf atar mısın?
Buradaki yöntem mi uyguladım zaten

Tamamdır hocam. https://www.technopat.net/2016/12/21/diskpart-ile-komut-satiri-uzerinden-sabit-disk-nasil-silinir/ Şu Diskpart olayını yap.

Teşekkür ederim ea play yüzünden xbox ile ea aynı yerde olması lazım origin de var dosyalar cakışınca oyun acilmiyorum
Zamanı zı çaldım ama biraz sanki kusura bakmayın
Ben tavsiye etmem zorda kaldıysan deneyebilirsin ama performans kaybı ve drop sorunları olabilir. Yine de bi dene kendin görmüş olursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri