Öneri Yeni İNTEL işlemciler satışa sunuldu.

Bu fiyatlardan kime satacaksınız bunları? 7800x3d bile oyunda 270k plus'ın önünde. indirimde 14-15 arası bulunuyor.
İntel 40 yılın başı düzgün işlemciler getirdi ama bu fiyatlandırmalarla satmaları mümkün değil.
2 yıl geçmeden yine soket değişir. cehennem sıcaklığında amd yi geçiyo diye güzel sanıyosunuz şu inteli. amd işlemcide candır

Bu fiyatlardan kime satacaksınız bunları? 7800x3d bile oyunda 270k plus'ın önünde. indirimde 14-15 arası bulunuyor.
İntel 40 yılın başı düzgün işlemciler getirdi ama bu fiyatlandırmalarla satmaları mümkün değil.

ee hani videolarda 9950x ile kapışıyor deniliyordu 270k plus
multithread testlerde benzer skorlarda kapışıyor, yakın bir arkadaşıma dün sistem topladık intel tercih etti almışken plus alalım dedim vatandan 270k plus aldık, r23'de 43k civarı puan aldı 9950x'de bu civarda puan alıyor, intel arrow lake refresh'de iyi bir iyileştirme yapmış pc dünyası sadece oyundan ibaret değil, multithread uygulamalarda güzel performans verdi full yükte sıcaklıklarda 83 bandındaydı, yakın zamanda güzel bir indirim yakalarsam 270k plus'a geçeceğim bende

Intel neden boykot bi araştır.
birader israil cart curt bir şeyler saçmalıcaksan amd ve nvidiadan da uzak dur, 2 si de amerikan şirketi şuan masumları bombalayan amerikanın şirketi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia CEO’su Jensen Huang: (ABD/İsrail - İran savaşı)
"Bu savaşa girmemizin bir nedeni olduğuna inanıyorum. Ve savaşın sonunda Orta Doğu’nun eskisinden daha istikrarlı olacağına inanıyorum."

ne yapalım şimdi nvidia ekran kartı almayalım mı? tekel dünyanın tek düzgün ekran kartı üreten firması, evde taş alıp taşı taşa sürtüp görüntü oluşmasını mı umalım?

birader israil cart curt bir şeyler saçmalıcaksan amd ve nvidiadan da uzak dur, 2 si de amerikan şirketi şuan masumları bombalayan amerikanın şirketi.

Nvidia CEO’su Jensen Huang: (ABD/İsrail - İran savaşı)
"Bu savaşa girmemizin bir nedeni olduğuna inanıyorum. Ve savaşın sonunda Orta Doğu’nun eskisinden daha istikrarlı olacağına inanıyorum."

ne yapalım şimdi nvidia ekran kartı almayalım mı? tekel dünyanın tek düzgün ekran kartı üreten firması, evde taş alıp taşı taşa sürtüp görüntü oluşmasını mı umalım?
AMD.

alman arabası da alma, almanya şuan israile deli gibi silah yardımı sağlıyor, japon arabası da alma japonlar savaşta amerikanın ve israilin yanında, fransız arabası da alma fransızlar savaş gemilerini bölgeye yığdı, hatta en iyisi uludağa çıkalım tavşan avlar böğürtlen yeriz, her şey boykot.

amdnin masum olduğunu mu sanıyorsun ASLKDNNQLKWDNLKQWLNKDLNKQWD

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,092
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri