Bedavakaju
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır adana mersin ve diyarbakırda yapıyor, üç fabrikası var bu şehirlerde ismini de buralardan alıyor zaten.AMD Adapazarında mi üretim yapıyor
hayır adana mersin ve diyarbakırda yapıyor, üç fabrikası var bu şehirlerde ismini de buralardan alıyor zaten.AMD Adapazarında mi üretim yapıyor
Oyunlarda da benzer durum varsa amd almanın mantığı kalmıyor. Ben uzun zamandır intel kullanıyorum amd geçsem mi diye düşünürken bu plus lar çok mantıklı gelmeye başladımultithread testlerde benzer skorlarda kapışıyor, yakın bir arkadaşıma dün sistem topladık intel tercih etti almışken plus alalım dedim vatandan 270k plus aldık, r23'de 43k civarı puan aldı 9950x'de bu civarda puan alıyor, intel arrow lake refresh'de iyi bir iyileştirme yapmış pc dünyası sadece oyundan ibaret değil, multithread uygulamalarda güzel performans verdi full yükte sıcaklıklarda 83 bandındaydı, yakın zamanda güzel bir indirim yakalarsam 270k plus'a geçeceğim bende
![]()
AMD Ryzen 9 9950X3D İşlemcinin Cinebench R23 ve 3DMark Testleri Sızdırıldı - Techolay
AMD'nin yaklaşan Ryzen 9 9950X3D işlemcisi, Cinebench R23 çoklu çekirdek testinde 42.413 puan; 3DMark testinde ise 17.234 puan aldı.techolay.net
oyun özelinde amd x3d'ler çok daha iyi, v cache sistemi sayesinde,Oyunlarda da benzer durum varsa amd almanın mantığı kalmıyor. Ben uzun zamandır intel kullanıyorum amd geçsem mi diye düşünürken bu plus lar çok mantıklı gelmeye başladı