Öneri Yeni İNTEL işlemciler satışa sunuldu.

multithread testlerde benzer skorlarda kapışıyor, yakın bir arkadaşıma dün sistem topladık intel tercih etti almışken plus alalım dedim vatandan 270k plus aldık, r23'de 43k civarı puan aldı 9950x'de bu civarda puan alıyor, intel arrow lake refresh'de iyi bir iyileştirme yapmış pc dünyası sadece oyundan ibaret değil, multithread uygulamalarda güzel performans verdi full yükte sıcaklıklarda 83 bandındaydı, yakın zamanda güzel bir indirim yakalarsam 270k plus'a geçeceğim bende

Oyunlarda da benzer durum varsa amd almanın mantığı kalmıyor. Ben uzun zamandır intel kullanıyorum amd geçsem mi diye düşünürken bu plus lar çok mantıklı gelmeye başladı

Oyunlarda da benzer durum varsa amd almanın mantığı kalmıyor. Ben uzun zamandır intel kullanıyorum amd geçsem mi diye düşünürken bu plus lar çok mantıklı gelmeye başladı
oyun özelinde amd x3d'ler çok daha iyi, v cache sistemi sayesinde,

önceliği oyun olan x3d tercih edebilir, ama günlük kullanım, uygulama, multimedya içerik, render, ara sıra oyun olanlar ise plus'ları tercih edilebilir.

misal 9950x3d 40-45 bandında satılırken, 270k plus 20 bandında şuan ama yakın zamanda indirime girer, yarı fiyatına benzer performans sunuyor neredeyse intel plus'larda iyi iş çıkarmış kim ne derse desin

Son düzenleme:
İntel işlemciler çorba oldu. İsimlendirmelere bakınca hangisinin son nesil olduğu anlaşılmıyor bile. AMD bu konuda sade ve anlaşılabilir kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,014
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri