MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 690
Ben ttnet 35mbps kullanıyorum taahhüt bitiyor yeni fiyattan almak zorunda kalıcaz bu fiyata turknete geçsem nasıl olurHiç düşünme hayırlı olsun şimdiden![]()
Ben ttnet 35mbps kullanıyorum taahhüt bitiyor yeni fiyattan almak zorunda kalıcaz bu fiyata turknete geçsem nasıl olurHiç düşünme hayırlı olsun şimdiden![]()
Benim hızıma göre baya iyi seviyedeBende Esenler'de oturuyorum Turknet neredeyse her yere getirdi burada evde turknet gigafiber kullanıyorum aldığım hız kablo ile böyle gerçekten muazzam bişey anında geç iş yerine de geldi ama ben normal fiber kullanıyorum orada![]()
Herkes hiç düşünme geç diyorBen ttnet 35mbps kullanıyorum taahhüt bitiyor yeni fiyattan almak zorunda kalıcaz bu fiyata turknete geçsem nasıl olur
Kanka gigafiber altyapın var mükemmel bir şey bu kesinlikle değer 1000 mbps eİstanbul Esenlerde yaşıyorum. Genel hız kontrolünü gerçek altyapı ne kadar alıyor bunu nasıl öğrenebilirim?
İnternet sağlayacığımız Türk Telekom bu hafta içi bitiyor. Yeni faturayı da 146 olarak güncelleyeceklerini söylediler. 16 megabit hızında İnternet sağlayacısı var. Sizce nasıl yol izlemeliyim? Hangi İnternet sağlayıcısından devam etmeliyim? Önerilerinizi tecrübelerinizi bekliyorum.